Lip Stain - ELF Cosmetics

Idag rensade jag bland smink och andra skönhetsprodukter och slängde en massa. Bland allt rensande hittade jag mitt Lip Stain från ELF i färgen Red Carpet och insåg att jag inte testat det. Så jag testade det och tänkte att jag skulle slänga in en recension.

Achieve full coverage that lasts for hours with this long-wear formula. Enjoy silky matte color or layer on the moisturizing clear gloss for a shiny look. With key Vitamins A & E your lips stay smooth all day long.

Lip Stain fungerar som Max Factors gamla Lipfinity, där man först lägger på ett lager färg som man låter torka ordentligt och sedan ett lager "gloss" uppe på det.

1. På bild nummer ett har jag precis applicerat det och det är riktigt rött och glansigt. (Ursäkta för dåliga bilder!)
2. Bild nummer två är en halvtimme senare, där har jag ätit en kiwi och tagit några klunkar vatten. Det har redan blivit mindre rött och smetat ut sig lite.

3. På tredje bilden har det gått ytterligare två timmar och jag har druckit lite mer vatten. Glansen är nästan helt borta, färgen har avtagit mer och det fortsätter "smetas ut". Jag har ingen läppenna eller något att hålla det på plats med, det skulle förmodligen hålla mycket bättre då.
4. På fjärde bilden har det gått nästan fyra timmar sedan jag applicerade det. Sedan tredje bilden har jag inte ätit något. Jag vill nästan påstå att glansen är helt borta nu och det är inte särskilt snyggt eftersom jag inte bättrat på eller fixat det utsmetade.
5. Detta är bara 15-20 minuter efter bild fyra och precis efter jag ätit. Att äta mat är förmodligen det sämsta man kan göra mot läppstift/läppglans men eftersom jag trodde att detta skulle föreställa riktigt hållbart så tycker jag att det borde klara av en måltid. Nu ser det mest ut som rosa läppstift och röd läppenna och som att jag har pussats väldigt mycket - inte så himla fint alltså.


Som många produkter från ELF så är det inte fantastiskt, men å andra sidan så kanske man inte kan förvänta sig mer för det priset. Jag föredrar ett läppglans med färg eller ett läppstift i ett steg istället för att använda Lip Stain eftersom resultatet inte direkt är bättre än någon annan produkt. Eftersom man ska vänta på att färgen på denna ska torka innan man lägger på glansen så är det jobbigt att applicera nytt under dagen/kvällen och det blir ju ett stort minus också. Färgen är dock väldigt fin, men det är nog det enda snälla jag har att säga om den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0