Februaris naglar.

 
Februari började med att en av mina naglar med Essie - Leading Lady helt plötsligt ramlade av i mina diskhandskar.
 
 
Slängde på ett av Mariah Careys liquid sand-lack för OPI - Stay the Night på den nakna nageln. Ett svart lack med rött glitter. Formulan på dessa lack känns lite skum, kanske eftersom naglarna inte är "lena" som de annars brukar vara. Det är i alla fall rätt snyggt!
 
 
Sedan hade jag nakna naglar ett litet tag för att få massa fukt på de torra stackarna! När de kändes något återhämtade testade jag ett till av Mariah Careys lack, denna gången blev det OPI - Get Your Number. Resultatet är rätt snyggt men jag är inte ett jättestort fan.
 
 
 
Sedan testade jag (äntligen) Deborah Lippmann - Ruby Red Slippers men blev tyvärr besviken. Jag trodde inte att lacket skulle vara så svart, när jag köpte det trodde jag faktiskt att det bara skulle vara rött glitter i genomskinlig bas. Lite för.. "goth" för min smak med det svart/röda men ändå ett fint lack om man gillar den typen.
 
 
Nu slängde jag på ett lack från årets vårkollektion från IsaDora. Det är ett pastelligt, kallt och riktigt rosa lack.  Himla, himla fint. IsaDora - Rosette heter det och känns perfekt att inleda mars och våren med. Bytte till detta lacket idag då jag inte ville ha ett "gothigt" på morgondagens arbetsintervju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0