Augustis naglar.

Här kommer augustis naglar, sent igen. Men alla bilderna ville inte laddas upp vid första försöket så det tog mig några dagar extra. Såhär såg i alla fall mina naglar ut i augusti:
 
 
Först testade jag Gina Tricot - Alexis som är något av en sämre kopia av Essie - Leading lady tycker jag. I flaskan ser det ut som att man ska få ett mera guldigt skimmer, men det ser man inget av på nageln. Dock ett väldigt fint lack som är lite mer rosa än Leading lady.
 
 
Sedan blev det ännu mera Gina Tricot. Ett ljuslila lack med väldigt dålig täckning i basen; Gina Tricot - Iris. Sedan gjorde jag en gradiant glitter ombre-aktig grej med superfina glittret Gina Tricot - Sparkling Silver. Dessa naglar var sjukt snygga, men eftersom jag hade ett lager vitt längst ner och sedan tre eller fyra lager lila och ett antal lager glitter så var topparna riktigt tjocka vilket inte var optimalt.
 
 
Sedan körde jag på vita naglar i form av ett lack jag fick i en Glossybox: Nailgirls - Snow White.
 
 
Sedan var det dags för match så jag fixade såklart en blåvit manikyr. Över mitt vita lack blev det ränder i blått med Loreal Color Riche - Fluo Azur. Vi vann matchen, förmodligen tack vare mina fina naglar. ;)
 
 
Sedan kände jag att det var dags att testa kaviarmanikyr. Jag började med alla naglar på första handen, men det blev för jobbigt så hand nummer två fick bara ett långfinger. Det rosa lacket är Elf - Gum Pink och "kulorna" är MUA Nail Constellation - Gemini. Jag tycker att det var snyggt men sjukt jobbigt. De hamnar överallt och var lite jobbiga att få tillbaka i förpackningen, sitter inte särskilt bra och med överlack mattades färgerna av lite. Hade hoppats på att vara mer imponerad, men men...
 
 
Sista manikyren var en turkos historia: Isadora - Dazzling Ocean.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0