Januaris naglar.

Höll fast vid min snyggaste nyårsmanikyr så länge jag bara kunde. Men när det var dags att fira min födelsedag fick jag fixa naglarna också. Fick hjälp av Jessie och Nettan att välja och det blev Isadora - Smoky Grey med OPI - Fresh Frog of Bel Air. Fresh Frog kan nog bli sjukt snyggt över rätt färg.
 
Inför Fuerteventura ville jag ha ett nagellack som skulle tåla lite avskavda kanter och sådan skit så jag valde ett som inte syns särskilt mycket - Isadora - Twinkling Pink.
 
Självklart köpte jag nagellack på Fuerte. Vi hittade ett sminkmärke som hette Flormar och jag köpte två lack från dem, när jag kom hem ville jag testa ett och valde detta lila som kanske är nummer 201. Vet inte riktigt. I vilket fall blev det rätt stripigt av penseln och resultatet blev inte direkt perfekt. Men fin färg ändå!
 
 
Nu har jag snyggaste röd-glittriga jelly-lacket på naglarna. Essie - Leading Lady. Har två lager och det är heltäckande. Bilderna gör inte lacket rättvisa, det är sååå vackert i verkligheten. Efter jag hade köpt det fick jag lite dåligt samvete eftersom jag kände att det kanske inte riktigt var ett lack jag behövde, men nu är jag super-mega-jätte-glad att jag köpte det!

Kommentarer
Postat av: Jessie

Leading lady är helt fantastiskt!

2013-01-31 @ 18:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0