All-In-One Face Base.

Nu när jag är hemma igen så är det dags att köra recensioner på produkter från Body Shop igen! Idag blir det på deras All-In-One Face Base som är foundation och puder i ett. Det är väldigt smidigt och sparar tid när man sminkar sig.

Body Shops beskrivning av produkten:
Gör plats i din makeupväska med foundation och puder i ett. Det här underlaget med dubbel funktion kan användas torrt för ett lätt matt underlag eller fuktad för täckande foundation. Ger ett lätt till medium eller helt täckande underlag beroende på hur den appliceras och är fantastisk för fet och kombinerad hud. Dermatologiskt testad. Finmalt kulformigt puder ger en bättre applicering, täckning och resultat; de gör också att pudret känns lätt vid applicering. Innehåller vitamin E och Community Trade-producerad marulaolja.

Positivt:

* Sparar tid

* Täcker bra

* Känns lätt och skön på huden

 

Negativt:

* Håller kanske inte riktigt hela dagen under långa dagar, men har aldrig hittat en foundation som gör det och denna är i alla fall lätt att lägga på lite ny om det behövs!

 

Denna foundation är en av mina favoriter, till stor del för att det är just "all-in-one". Det är så smidigt och enkelt att applicera den och inte behöva tänka på både foundation och puder - perfekt till vardagen när man har bråttom. Jag ger All-In-One Face Base 9/10!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0