Wood.

Igår var världens längsta dag. Jag började med att gå på VIP-shopping hos H&M med mamma. Vi fick frukost från Espresso House och rabatt på vår shopping. Dessutom vann mamma en goodiebag från Isadora, som jag sedan fick av henne.

Efter shoppingen jobbade jag hela dagen och sedan var det afterwork med Nettan, Jessie, Ben och Johanna. Åt löjromstoast, fiskgratäng och drack gott. Bland annat en drink med chili i som var väldigt god!


Onsdags-shopping.

Älskar att passa på och shoppa sådär dagen innan alla andra gör det. Under förmiddagen hade jag seminarium och sedan promenerade jag till mamma, åt lunch och bokade en resa till Budapest i sommar. Världens finaste och snällaste mamma bjuder på flyg och hotell för denna fattiga student. Vi köpte sallad på Willys och där norpade jag även till mig två nagellack. Sedan gick jag till yves rocher där jag köpte ansiktswipes som jag tänker ha på tåget i sommar, en bodylotion för extra torr hud för mina torraste delar och ett läppbalsam. Fick någon nattkräm på köpet. Sedan köpte jag foundation på body shop, passade på då man som medlem fick 20% på en vara. Sist köpte jag öl-glas på Nille, åtta stycken för hela 107 kronor! Köpte några doftljus i liten burk med lock också.


Missbruk och beroende.

Idag hade vi introduktion till en ny kurs. Hemtentamen lämnades ju in i måndags så vi hoppar direkt in i nästa! Imorgon har vi seminarium, det ska handla om värderingar och jag ser inte alls fram emot det. Vi är uppdelade i tio grupper, i alla grupper känner jag eller är bekant med någon utom i min grupp. Ångest! Känns inte alls bra men jag får hoppas på att de är trevliga och att det går bra. Nu ska jag göra mig i ordning och försöka komma i säng medan klockan fortfarande är kväll och inte natt!




Fem.

Här kommer mina fem senast använda produkter igen!
 
 
Balsam Avocado oil & shea butter - Respons. Detta balsamet köpte jag för att det skulle fungera bra till balsammetoden. Sen tröttnade jag på det rätt fort men gillade ändå balsamet faktiskt. Det luktar gott och känns bra och vårdande.
Ginger Sparkle hand cream - Body Shop. Handkräm från julkollektionen med doft av ingefära. Krämig och återfuktande med supergod doft.
Nutriganics smoothing serum - Body Shop. Serum i Nutriganics-serien, uppiggande serum som känns skönt mot huden. Höll bra mycket längre än vad jag är vad vid att serum från Body Shop gör (vitamin e).
Original anti-perspirant - Dove. Eftersom jag tröttnat på min "vanliga" deo testade jag denna och jag är inte särskilt imponerad. Gillar inte den klassiska Dove-doften särskilt mycket på denna, vill gärna ha något fräschare och friskare när det gäller doft på deo. Vet inte hur länge en deo brukar hålla men kändes som att denna tog slut väldigt fort i alla fall. 
Healthy hand & nail conditioning hand lotion - Vaseline. Hittade denna gamla handkrämen när jag rensade. Den har nog sett bättre dagar och var i princip helt slut redan. Av vad jag kommer ihåg så är jag inte särskilt imponerad av denna heller, tycker lite att man använder den och 20 minuter senare är händerna lika torra som innan.

Att skriva en hemtenta.

Jag roar mig själv med att skriva hemtenta och som vanligt går det sjukt jävla segt. Tentan består av fyra frågor och jag har lyckats svara på två av dem sedan i fredags då vi fick tentan. Till mitt försvar så har jag största delen av denna tiden inte mått särskilt bra, vilket har gjort mitt hjärna lite extra seg och långsam. Men min hjärna när jag försöker plugga alltså, det är som ett gäng dagisbarn hoppar runt i mitt huvud och vägrar låta mig koncentrera mig. Sådant jag hellre gör än pluggar:

Facebook.
Pilla bort smuts mellan tangenterna på mitt tangentbord.
Instagram.
Pilla med mitt hår.
Hämta nytt vatten eftersom det gamla "inte är kallt längre".
Slå mig själv i huvudet.
Spela Bubbleshooter på min telefon.
Sätta upp håret i en hästsvans.
Facebook.
Kolla mailen.
Ta ur hästsvansen och pilla med håret igen.
YouTube.
Åh, jag är nog sugen på en frukt.
Facebook.
Ny hästsvans.
Diska.
Facebook.
Använda läpp-gojs.
Facebook.
 
Ungefär så. Och när jag är klar med det är det dags för en TV-PAUS!!!!!!! Bra jobbat Sara....
 
 

Pappa 55 år.

Idag fyller min pappis år så har varit hemma och ätit grillat, god tårta och kollat på fotboll. Än så länge har jag i alla fall kollat på två av tre spelade av IFK:s matcher, får väl se hur länge det håller i sig. ;)
 
 

AHA.

Efter dagens seminarium var jag på ansiktsbehandling på Gilda skolan. Det var en 1,5 timmar lång AHA-behandling som jag fick i födelsedagspresent av mina fina tjejer. Fick en superlång ansiktsmassage och det var väldigt skönt och avslappnande. Nu ska jag fortsätta med ansiktsmasken som jag också fick i present och förhoppningsvis blir min hy helt fantastisk!


Beautybay.

Fick ÄNTLIGEN paketet som jag beställde från beautybay den tredje februari. Eftersom det inte kom fram första tågen fick jag vänta väldigt länge. I paketet fanns lite lila saker. Ett nagellack från China glaze, eyeshadow primer från Urban decay och en läppenna som också är från Urban decay! Äntligen, yay!!


Asos.

Jag är ju förmodligen världens sämsta. För lite mer än tre timmar sedan skriver jag att jag inte bör köpa nya grejer. Men nu gjorde jag det ändå. Köpte bara lite småplock av grejer dock. Min allra första beställning från Asos.
1, Ett nagellack från models own i en superfin gul. Nu i påskas var jag inte så nöjd med mitt gula lack så tyckte att jag fick köpa ett nytt nu när jag hittade detta som ska ha en doft av banan! Wiiie!
2, Torrschampo från batiste eftersom det var väldigt mycket billigare än på Kicks och min börjar ta slut. (Älskar detta förresten. Eftersom det har lite brun färg i sig blir inte mitt hår sådär äckligt grått som tidigare torrisar jag testat.)
3, Handkräm "help the paw" från anatomicals. Behöver verkigen inte. Men help the paw, hur gulligt? Kostade typ 30 kronor dessutom.
4, En dip-in nagellack remover grej som ska dofta vanilj och något! Denna blev jag tipsad om genom en video på youtube av en ny skönhets-vloggare som jag kollat in.
5, Body lotion (behöver inteeeee egentligen) som heter "not another rough day please" som jag också köpte på grund av namnet. Den kostade också ungefär 30 kronor och kommer från anatomicals.
6, En silverring med en svart "sten" för 28 kronor. Bara för att.
 

Helgen.

Helgen börjades onyttigt med mys på jobbet en fredags kväll med finaste Linn. 

 
 
Även lördagen spenderades med henne. Vi var på tapas-dejt och åt sjukt god mat. Innan dess hann vi även med en runda på stan, plus att jag hann jobba några timmar. (Väldigt rött ljus på restaurangen!)
 
Självklart drack vi också SJUKT god sangria.
 
 
Snodde en bild av mig från Linns instagram också. Efter restaurangen tog vi en promenad till min storebror och hängde där innan utgång. (Linn övergav mig dock.) Söndagen spenderades i sängen!
 

Body Shop.

Oj, skulle precis blogga från mobilen och hittade ett gammalt inlägg som jag trodde jag lagt upp. Texten har antingen försvunnit eller så är mitt minne helt värdelöst.

Ville i alla fall visa denna matkasse med nya, oöppnade produkter från Body Shop. Och erkänna att jag har rätt mycket att jobba mig igenom innan jag bör köpa nya saker. Vilket faktiskt är riktigt tråkigt eftersom jag är sugen på att testa sådant som inte är från Bodo Shop. Efter ett långt och troget förhållande vill jag helt enkelt ha ett mer öppet sådant. ;)


Paket!

Hämtade ett paket från MUA och träffade en brevbärare på väg ut från min trappuppgång som frågade om det var jag som var Sara. När jag svarade ja fick jag ett paket från H&M i handen också. Tackar, tackar. Har så mycket nya nageldekorations-grejsimojser nu va! Excited!!! Men i vilken ända ska man ta och börja?

Förutom massa saker till naglarna blev det lite annat smink från MUA och skinnjackan + halsbandet från H&M som jag visade när jag köpte dom.


Mars naglar.

Eftersom jag fixade mina naglar på kvällen den sista februari så höll det ett tag och det blev rätt få nymålade naglar nu i mars.
 
Jag hittade ett av lacken jag köpte på Kanarieöarna i en necessär där det inte alls hörde hemma och bestämde mig för att det var dags att testa det. Lacket är ett chrome lack, vilket tyvärr inte ses på bilderna. Lacket är från Floramar och precis som det lila från januari så är jag osäker på vad det heter, 190 kanske. I vilket fall är detta lacket guldigt och fint inomhus medan det blir rosa utomhus. Till skillnad från det lila i samma märke hade jag inte problem med att det blev stripigt eller så.
 
Sedan testade jag ett lack som jag glömt bort att jag köpt. Oops. Kicks - Cotton Candy. Det var väldigt fint och vårigt. Bilderna är kassa men det är ett väldigt ljust rosa lack, nästan så att det är vitt. Nästan.
 
Sedan har vi min påskis igen som fortfarande är kvar på naglarna. Där har vi ett gult lack från Depend, tyvärr är siffran avskavd eftersom det har ett par år på nacken. Jag var tvungen att ta tre lager, vilket jag nästan aldrig orkar, men det blev inte täckande annars. Sedan har jag lite fina blommor som är köpta på Ullared, tror de är från Depend också.
 

Skola.

Idag i skolan blev vi klara med vårt grupparbete. Vi kämpade på (vissa mer än andra) för att bli klara inför handledningen och idag när vi hade den ifrågasatte läraren varför vi ens var där. Vi gjorde sedan ett par små ändringar och nu så är det klart. Vilket kändes VÄLDIGT skönt då jag har gott om annat att göra. Senaste tentan gick inte särskilt bra, tyvärr. Nu har jag precis skrivit klart min komplettering och hoppas verkligen att det går bättre denna gången. Turligt nog verkade det inte vara särskilt mycket jag behövde lägga till. Har läst Carolines godkända tenta och varit förvirrad och arg över de olika lärarnas betygsättning och funderade nästan på att överklaga, men sedan kände jag att det var väl lika bra att få det avklarat idag på direkten. Kände lite behov av att klaga lite samt tycka synd om mig själv.
 
Grupparbete i ett nötskal...

Irriterad.

Jag är så sjukt irriterad på Västtrafik just nu. Det spelar ingen roll hur tidigt jag går hemifrån, bussen är ALLTID för tidig och så händer det något på vägen som jag inte räknat med och istället för att vara fyra minuter tidig är jag bara (?) två minuter tidig och får springa för att hinna. Sjukt frustrerande och det innebär att jag alltid får sitta på bussen och svettas efter min löpning i vinterjacka. Inte så trevligt! Ge oss kollektivtrafik som varken är tidig eller sen, kan de för en gångs skull bara komma när de faktiskt SKA??? Grr


H&M.

Eftersom H&M hade 50% på ett par utvalda varor blev det visst så att jag shoppade lite där igår. Det blev en rosa "skinn"-jacka, ett halsband och en massa nageldekorationer av olika slag. Det fanns massvis med nagelgrejer och jag köpte lite av varje, så nu i vår blir det mycket "nageldesign" kanske, blev inspirerad av mina egna påsk-naglar! Längtar tills grejerna kommer!
 
 

RSS 2.0