Fem.

Här kommer fem använda produkter. Just nu har jag en hel hög med använda produkter, men tyvärr tar det ju ett tag att skriva om dem. Speciellt när det var ett tag sedan produkterna användes eftersom det är lite svårt att komma ihåg vad jag tyckte om dem. Försöker skippa produkter som jag använder regelbundet, de flesta testar jag något nytt men ibland köper man ju samma produkt igen och det blir änna segt att skriva om samma produkter hela tiden!
 
 
Soft & soothing toner - Vichy. Ansiktsvatten för torr och känslig hy. Luktar fräscht och käns rent på huden. Tog slut rätt fort dock.
Hair helper - Rfsu. En kräm som ska hjälpa mot inåtväxande hårstrån då den innehåller AHA-syror som ska exfoliera huden. När jag köpte en epilator och epilerade benen fick jag väldigt mycket inåtväxande, men vet ärligt talat inte om denna hjälpte.
Almond hand & nail butter - Body Shop. En handinpackning som luktar mandel. Här är en recension jag gjort på samma produkt fast i ros-serien. Har samma positiva åsikter om denna som jag hade när jag skrev recensionen. Längtar efter att testa hampan, men har för mycket hand-produkter för att få köpa något nytt än så länge.
Eye & lip make-up remover - L'oréal. Sminkborttagning som är i "två lager" så man måste skaka flaskan innan användning. Tog bort smink effektivt. Har inget speciellt att säga, en medioker sminkborttagning som gör sitt jobb men inte är något speciellt.
Not another rough day please body lotion - Anatomicals. Usch, vad besviken jag blev på denna. Krämen hade hårda, plastiga bitar i sig ibland. Jättekonstigt. Luktar tråkigt också. Tur att den är billig, men rekommenderar verkligen inte.

Augustis naglar.

Här kommer augustis naglar, sent igen. Men alla bilderna ville inte laddas upp vid första försöket så det tog mig några dagar extra. Såhär såg i alla fall mina naglar ut i augusti:
 
 
Först testade jag Gina Tricot - Alexis som är något av en sämre kopia av Essie - Leading lady tycker jag. I flaskan ser det ut som att man ska få ett mera guldigt skimmer, men det ser man inget av på nageln. Dock ett väldigt fint lack som är lite mer rosa än Leading lady.
 
 
Sedan blev det ännu mera Gina Tricot. Ett ljuslila lack med väldigt dålig täckning i basen; Gina Tricot - Iris. Sedan gjorde jag en gradiant glitter ombre-aktig grej med superfina glittret Gina Tricot - Sparkling Silver. Dessa naglar var sjukt snygga, men eftersom jag hade ett lager vitt längst ner och sedan tre eller fyra lager lila och ett antal lager glitter så var topparna riktigt tjocka vilket inte var optimalt.
 
 
Sedan körde jag på vita naglar i form av ett lack jag fick i en Glossybox: Nailgirls - Snow White.
 
 
Sedan var det dags för match så jag fixade såklart en blåvit manikyr. Över mitt vita lack blev det ränder i blått med Loreal Color Riche - Fluo Azur. Vi vann matchen, förmodligen tack vare mina fina naglar. ;)
 
 
Sedan kände jag att det var dags att testa kaviarmanikyr. Jag började med alla naglar på första handen, men det blev för jobbigt så hand nummer två fick bara ett långfinger. Det rosa lacket är Elf - Gum Pink och "kulorna" är MUA Nail Constellation - Gemini. Jag tycker att det var snyggt men sjukt jobbigt. De hamnar överallt och var lite jobbiga att få tillbaka i förpackningen, sitter inte särskilt bra och med överlack mattades färgerna av lite. Hade hoppats på att vara mer imponerad, men men...
 
 
Sista manikyren var en turkos historia: Isadora - Dazzling Ocean.
 

Robban 16 år.

Igår fyllde lillen hela 16 år. Han firades i lördags med mamma och storebror med tapas på Pinchos. Massa gott. Tycker fortfarande att de har godaste sangrian. Mums!
Vi firade han lite igår också. Då var jag hos mamma och Robban och åt räkmacka och prinsessbakelse och tittade på fotboll.

Jag i lördags.
 
Sangria! Mums!
 
Mumsig prinsessbakelse. Om nom nom.
 

MUA.

 
Hämtade ett paket från MUA idag. Vet inte varför jag tyckte att jag behövde dessa sakerna, men det tyckte jag visst! ;)

Fem - version Falköping.

Under sommaren i Falköping tog jag såklart slut på ett par produkter så istället för mina fem senast använda kommer de som tog slut i Falköping. Eftersom jag har slängt förpackningarna och kanske inte har så bra koll på namnen så får det bli lite som det blir.
 
 
Nail polish remover - L.A. Colors. Nagellacksborttagning i form av "blöta" pads som jag hittade på Lindex i Falköping. Fanns i fyra eller fem dofter och kostade drygt en tjuga. Rätt kassa på sitt jobb men de duger i krig (Falköping). Luktar väl inte mums men rätt trevligt att slippa den starka doften som nagellacksborttagning annars kan lämna efter sig i rummet.
Hemp face protector - Body Shop. Denna gissar jag att jag skrivit om tidigare men det är i alla fall en ansiktskräm som är riktigt bra för torrisar. Luktar inte särskilt gott dock men är riktigt snäll mot ansiktet - verkligen ett tips inför höst och vinter.
Cleansing wipes - H&M. Det var bekvämt att slippa hålla på med massa produkter så tog bort smink och "tvättade" ansiktet med dessa wipes. Ingen produkt som jag normalt använder men jag tycker att de funkade helt okej och de var billiga. Jobbet blev gjort men inget hallelujah direkt!
Nutriganics dag- och nattkräm - Body Shop. Vet att jag har skrivit om dessa flera gånger (?). Tummarna upp.
Rainforest Volume schampo och balsam - Body Shop. Dessa är egentligen för färgat hår så jag passade inte riktigt in i målgruppen och var heller inget stort fan. Har aldrig gillar Body Shops hårprodukter egentligen. Men de luktar rätt gott i alla fall.
Hemp hand protector - Body Shop. Samma som för ansiktet - luktar inte gott men är snäll. Stor nackdel tycker jag är förpackningarna eftersom de lätt går sönder i metallen och läcker = kan inte ha i handväskan.
Deo - Nivea. Har ingen koll på vad denna heter och är för lat för att ta reda på det, men den ska vara för känsliga armhålor. Den är nog parfymfri och svettas lika lite som vanligt med denna. Märker ingen skillnad efter rakning av att denna ska vara bra för känsliga armhålor men den gör det i alla fall inte värre. Ännu en medioker produkt vill jag påstå.
Beauty body milk - Dove. Bodylotion som luktar klassiskt "Dove-igt". På tok för liten förpackning för att jag ska ha någon åsikt. Dessutom var det svårt att få ut någon kräm ur förpackningen vilket såklart är ett minus. Helt okej produkt, som var med i ett litet set jag köpte på Ullared för 20 kronor, men jag kommer inte att köpa den igen!

RSS 2.0