Decembers naglar

Ja, halva januari har passerat så det är väl dags att slänga fram decembers naglar. (Jag vet att jag är värdelös!)
 
 
December började med sjukt snygga Models own - absinthe. Ååh! Älskar detta. Ville köpa alla färger i Velvet Goth kollektionen men nöjde mig med en till mig och en till Nettan i hennes adventskalender. Velveth Goth-lacken är matta men glittriga lack, som man ser på bilden utan blixt. Med överlack blir det dock inte matt, såklart! (Om man inte använder ett matt överlack antar jag...) På mina bilder har jag i alla fall ett ynka lager lack, utan överlack och det höll sjukt bra. När jag tog bort det, över en vecka senare, var det fortfarande helt och snyggt.
 
 
Sedan blev det Isadora - mother of pearl över ett Isadora - gothic black. Denna kombinationen var jag sugen att testa redan i juni då jag hade det över vitt. Över svart blir det pärlemoskimmer i blått och lila och jag tycker att det blir riktigt snyggt!
 
 
En jul-manikyr blev det såklart sedan. Passar riktigt bra nu i januari. Jag testade mig i alla fall på lite nail-art och gjorde tilla Rudolf med sin röda mule på vänstra långfingret. Alla andra naglar hade en röd fransk med ett rött Depend-lack (siffran har skavts bort) samt China Glaze - ruby pumps. Rudolfs kropp är Elf - smoky brown, hans nos är samma som övriga tippar, hornen är Essie - chocolate kisses och ögonen är ett vitt Nordic cap-lack och en svart Depend art liner. Jag var mycket, mycket nöjd med min söta lilla Rudolf.

 
När det var dags för nyår hade det förbjudna lacket som jag kanske inte borde köpt... Självklart ville jag använda det, men ville också använda det fina silvriga lacket jag fått i min adventskalender av Nettan. Pekfingrarna fick helt enkelt bli Nettans med Kicks sugar lacquer - crystal glass medan resten av naglarna fick Isadora - gothic black och OPI - pure 18k white gold and silver top coat. OPI:et var inte så silvrigt som jag hade trott och hoppats, så liiite besviken på det. Men jag tycker att det funkade ändå.
 
Phew, mycket känslor kring decembers naglar. Tror knappt jag någonsin skrivit så mycket om mina manikyrer?? Värsta boken.

2013.

Äntligen är år 2013 över. Okej, det har gått ett tag på 2014 till och med, men för mig känns det som att detta året börjar på riktigt när denna terminen är slut (15:e). 2013 var(/är..?) i vilket fall som helst ett av de sämsta åren i mitt liv. Sådant som känts som väldigt positiva saker har snabbt blivit tunga, jobbiga saker som jag fått kämpa med. Självklart innebär inte det att jag hade 365 värdelösa dagar, ska nog lyckas få med mig några fina minnen även från detta år!

Mitt enda nyårslöfte inför 2013 var att tänka mer på mig själv och jag kan nog inte ärligt säga att jag lyckats. Eller egentligen misslyckats för den delen. Mest känns det som jag tappat bort mig själv lite under året och det blir svårt att ta hand om sig själv när man inte riktigt vet vad man vill. 

2014 ska jag därför fundera på vem jag är och vad jag vill göra, fokusera på sådant som gör mig glad, säga ja mer, umgås med människor som får mig att må bra och inte låta någon ge mig dåligt samvete över att sätta mig själv i förarsätet! Nu hoppas jag på ett riktigt bra år med många roliga äventyr. 


RSS 2.0