Peppermint Smoothing Pumice Foot Scrub.

Nu tycker Nettan att jag måste komma igång med mina recensioner igen och hon har därför beordrat mig att skriva om Peppermint Smoothing Pumice Foot Scrub. Som man hör på namnet så är det alltså en skrubb till fötterna som luktar pepparmint. Jag använder den i duschen, ibland utan att fila fötterna och ibland efter att jag har filat dem.

Detta säger Body Shop om produkten:
Pimpsten skrubbar fötterna och tar bort hård hud. Pepparmynta friskar upp och ger en fräsch doft.


Positivt:
* Luktar gott
* Skön att använda
* Fötterna känns mjuka och lena
* Väldigt dryg. Burken med 100 ml kostar 95:- och räcker väldigt länge.

Negativt:
* Kommer faktiskt inte på något!

Jag gillar Peppermint Smoothing Pumice Foot Scrub och tycker om att använda den. Den löddrar härligt och jag tycker att det är skönt att skrubba fötterna. Body Shop har rätt mycket produkter för fötter utöver fotkräm och det tycker jag är väldigt bra eftersom många glömmer bort fötterna. Men vem vill inte ha lena, fräscha och mjuka fötter på sommaren?? Många tycker att Body Shop har dyra produkter och visst, det är kanske inte samma precis som Nivea och Dove men många av deras produkten, som denna t.ex., är väldigt dryga och räcker länge. Jag tycker absolut att det är värt att lägga mer pengar på roligare och bättre produkter. Jag ger Peppermint Smoothing Pumice Foot Scrub 9/10!

Pappis. <3

Ikväll har jag varit med min älskade familj och lagat middag till dom. Vi bjöd på en fördrink i form av en mojito, paj med brie och soltorkade tomater till förrätt, till varmrätt balsamicokyckling med lök och klyftpotatis. Till efterrätt blev det chokladtårta med blåbär och grädde, vilket var det enda jag fick för mig att fota. :p

Mysig kväll och skönt att komma hemifrån och "tycka-synd-om-mig-själv" inställningen. Har fortfarande ont men det känns absolut bättre. :)


Aj!

Jag har haft en liten olycka och har ont och ingen lust alls att blogga. Därför har jag varit väldigt frånvarande igår och idag. Hoppas på en bättre dag imorgon! :)


Träning. <3

Jag var nästan ensam idag på gymmet. Det var väldigt skönt faktiskt, då kan man verkligen välja och vraka bland maskinerna. Spenderade en timme och 40 minuter på gymmet och det känns sååå skönt. :)


Mot gymmet!

Nu drar jag till gymmet och är lite duktig!

 


Leighton Meester. <3

Jag är en major crush på Leighton Meester. Eller kanske på Blair Waldorf. Förmodligen på båda två! Hon är helt sjukt vacker och hennes kropp är helt fantastisk!

 


Plugga och Subway.

Jag har varit så sjukt otaggad på att blogga, förlåt för det!

Idag har jag egentligen inte gjort så mycket. Caroline kom hit vid 10:30 för att plugga innan skolan. Vi klämde in en liten lunch på vårt favorit ställe också - Subway.

Efter skolan har jag bara kommit hem och gjort typ ingenting. Skickade ett långt mail till Jessie och Nettan om London. Jag är en riktig sucker för att planera och skriva listor och så vidare... Kanske är jag en jobbig medresenär? Eller en jättebra? Ju mer jag planerar desto bättre?

 

 


Träningskläder.

Har haft helg med massa slappande och inte haft lust att blogga. Idag har jag tränat cxworx med Nettan. Vi var där tidigt så körde lite crosstrainer innan passet började också. Det var riktigt skönt och jobbigt. Får se om träningsvärken kommer smygandes eller inte, men än så länge känns det bra.

Är så sugen på att köpa nya träningskläder, men det är kanske inte konstigt när man tränar mycket att man inte vill ha samma hela tiden? Just nu vill jag se ut såhär:

Tights från Intersport, linne från Sportamore och top från Intersport.


Sara B gånger två.

Mysig kväll med vin, vernissage, Singstar och sånt. <3

 


Middag med storebror.

Kom precis hem från att ha ätit grekiskt med min storebror. Det var gott och jag är HELT slut så ska faktiskt släpa mig i säng.


Fredag <3

Dagen började med rätt tråkig skola mellan 9-12. Sedan dess har jag mest slappat och kollat på nya avsnitt av Vampire Diaries och Grey's Anatomy.

Om en stund ska jag träffa Nettan och Jessie och träna, det blir ett SH'BAM-pass igen. Förhoppningsvis hänger man med lite bättre idag! :P

Efter träningen ska jag äta middag med min storebror. :)

Så ser min fredag ut!


Divide & Multiply Mascara.

Idag blir det en recension på Divide & Multiply Mascara. Denna mascaran fick jag ett prov av på någon klubbdag.

Body Shops beskrivning av mascaran:
Den ultimata mascaran som i ett enda steg ger både definition och längd till fransarna med ett fantastiskt resultat – superlånga, mörka och glänsande fransar på nolltid.



Positivt:
* Ingenting

Negativt:
* Torr
* Fick ingen mascara på ögonfransarna

Detta är faktiskt den sämsta mascara jag har varit med om. Jag har en liten tanke att de små mascaror som de gav bort var defekta typ eftersom jag aldrig varit med om något liknande. Mascaran var jättetorr och hur mycket jag än försökte så fick jag ingen mascara på ögonfransarna. Mascaran får 0/10 av mig. Detta är den enda produkten från Body Shop som jag kan säga att jag varit missnöjd över.

Slappa.

Åh, att bara få ligga på sängen och bläddra i en tidning. Underbart. <3


Fin onsdag. <3

Min dag började med att plugga tillsammans med Caroline. Innan skolan tog vi en lunch på Subway och gick och hämtade ut våra tentor. Jag är väldigt nöjd med mitt resultat måste jag säga. Tentan bestod av fyra uppgifter och på tre av dem fick jag VG.

I skolan gick vi igenom övningsfrågor om barn- och familjerätt vilket var väldigt intressant. Plus att vi har världens gulligaste lärare! Efter skolan sprang jag hem och hämtade min träningsväska och sedan mötte jag min älskade Nettan för att träna. Vi var rätt tidiga på gymmet så vi körde 20 minuter på löpband innan vårt CXWORX pass började. Kommer ha sjuk träningsvärk nu igen, innan den gamla riktigt försvunnit typ.

Efter träningen har jag ätit mat och kollat på Ringer och New Girl. Bra dag måste jag säga!

 


Peppermint Cooling Foot Lotion.

Dagens recension blir på Peppermint Cooling Foot Lotion. Denna lotion luktar gott och den är skön och sval. Jag använder den efter nästan varje dusch för att hålla fötterna mjuka och slippa hemska spruckna hälar.

Såhär beskriver Body Shop produkten:
Fuktighetsbevarande och med extra mjukgörande egenskaper. Community Trade-producerad pepparmyntsolja svalkar skönt.



Positivt:
* Luktar gott
* Håller mina fötter mjuka och återfuktade
* Härligt svalkande
* Absorberas fort av huden

Negativt:
* Den utför inga "mirakel", snarare än att göra fötterna mjukare och mjukare håller de mina fötter i ungefär samma skick. Om jag slarvar så märker jag rätt fort att de blir torrare dock så vet inte om det riktigt kan klassas som negativt egentligen..

Jag gillar Peppermint Cooling Foot Lotion mycket och tycker att pepparmint är en perfekt doft till fötter av någon anledning. Den utför som sagt inga mirakel men hjälper mig att hålla fötterna i ett bra skick och vad mer kan man egentligen begära? Jag ger Peppermint Cooling Foot Lotion 7/10.

Natural Lip Roll-On.

Dagens recension blir på Natural Lip Roll-On som är något mellanting mellan läppglans och läppsyl. Det finns i fem dofter: mint, rose, orange, berry och coconut. Jag har alla fem, men till mitt försvar så har jag faktiskt bara köpt ett och det var det första i samlingen. Favoriten för mig är nog mint.

Body Shop om produkten:
100% naturlig och framtagen enbart från naturliga oljor och ingredienser. Den unika rollerapplikatorn glider mjukt över dina läppar.

Positivt:
* Ger ett fint glans

* Känns skönt på läpparna, både svalkande och mjukt

* Luktar gott

 

Negativt:
* Tyvärr håller det inte länge alls och jag måste lägga på nytt mest hela tiden när jag använder det

 

Natural Lip Roll-On är en helt okej produkt men att det inte håller länge är en stor nackdel enligt mig. Men den har också många fördelar och får därför 6/10 av mig.

Zumba Fitness.

Idag körde jag och Nettan ett Zumba pass. Jag har gått på det en gång tidigare för kanske två år sedan så vi är verkligen nybörjare. Det gick väl sådär för oss. Salen var rätt liten men full med folk och vi ställde oss längst bak så jag såg inte ens instruktören, vilket gjorde att det var väldigt svårt att hänga med på vissa steg och snabba byten. Om man hänger med på alla steg och gör rätt hela tiden så är det definitivt en ordentlig träning, trots misstag så blev jag absolut trött och varm. Just nu känns det nog inte som att vi kommer fortsätta med Zumba men den som lever får se!



Ett latinoinspirerat danspass med olika stilar och rytmer som inbjuder till att släppa loss och ge sig hän! Konditionsträning och fettförbränning på ett riktigt roligt sätt.

Serier <3

När jag vaknade så var jag så sjukt seg så efter att jag snoozat tre gånger bestämde jag mig för att skippa skolan. Idag ska jag istället njuta av nya avsnitt av Gossip Girl, Hart of Dixie, How I met your mother och 2 Broke Girls.

 


Nutriganics Smoothing Day Cream.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och diskat upp efter lunchen med Caroline så ska snabbt slänga ihop en recension innan sängen. Nutriganics Smoothing Day Cream blir det idag och det är den dagkrämen jag använder regelbundet. Jag har testat ett par av dagkrämerna från de andra serierna med Nutriganics är den jag har fastnat för.

Body Shops beskrivning av produkten:
En certifierat ekologisk produkt! Lyxigt krämig fuktighetsbevarare som absorberas lätt och snabbt av huden. Passar perfekt för att vårda och fuktighetsbevara hud som börjat visa de första tecknen på åldrande. Gör huden mjuk och smidig och verkar fuktighetsbevarande i upp till 12 timmar. Passar både män och kvinnor i alla åldrar som är intresserade av ekologisk hudvård.

Positivt:
* Fet och riktigt återfuktande kräm som passar till min torra hud

* Bra pumpflaska - betyder att man slipper stoppa fingrarna i produkten och få massa bakterier som växer där

* Huden känns skön och "uppfriskad" efter man använt den

* Trots att den är rätt fet så absorberas den i huden snabbt och man (jag) känner sig inte fet och klibbig av den


Negativt:
* Nästan omöjligt att veta när den är på väg att ta slut vilket kan vara lite jobbigt

 

Eftersom detta är den dagkräm som jag själv använder så tycker jag självklart att den är bra. Just med produkter till ansiktet kan det vara väldigt svårt att hitta rätt och denna produkt passar, enligt mig, bra till de med torr hud. I Body Shops förklaring står det att den är för de med de första tecknen av åldrande men det tycker jag att man kan strunta i - den återfuktar bra och det är vad jag behöver i alla fall!

Nutriganics Smoothing Day Cream får 9/10 av mig.


Skola och pluggande.

Dagen än så länge har inneburit föreläsning 8-11 och sedan lunch och pluggande hemma hos mig med Caroline. Hon gick för typ tio minuter sedan och jag själv ska snart åka till jobbet - detta blir alltså en låång dag för mig.

 


Pappa 54 år!

Är hemma hos pappa där vi ätit middag och tårta eftersom han fyller år. :)

Tårtan var med choklad och hallon. Chokladbotten med hallon- och chokladmousse och sådant gott. Mums!!


Honey Bronze Brilliance Powder.

Idag blir det en recension på Honey Bronze Brilliance Powder, det är en bronzer som har en inbyggd pensel där pudret kommer ut - man applicerar alltså direkt från produkten. Denna bronzer kan användas på hela kroppen och är enkel att applicera. Ett tips är att ta i håret, det ger ett fint guldigt glimmrande.

Body Shops produktbeskrivning:
Ett puder för kinder och nyckelben – lyster och glöd på nolltid! Ge din hudfärg det lilla extra med det här lättapplicerade pudret. Den inbyggda penseln gör det ännu lättare att få lystern på plats.

 

Positivt:
* Lätt att få jämn

* Ger ett riktigt fint lyster

* Går att använda både på kropp och ansikte (och hår)

* Smidig förpackning

 

Negativt:
* Håller kanske inte jättelänge (speciellt i håret vill det inte riktigt hålla sig kvar)

 

Honey Bronze Brilliance Powder tycker jag är en bra bronzer, den är lätt att slänga ner i väskan om man vill applicera igen under dagen/kvällen. En sak som är viktig att tänka på är att det syns olika mycket i olika ljus, i solen syns det bäst, så man bör vara någorlunda försiktig med appliceringen beroende på vilket ljus man befinner sig i! Detta misstag har jag nämligen gjort en gång. ;)

Jag ger Honey Bronze Brilliance Powder 9/10 och vill nog påstå att detta är den bästa bronzing-produkten som jag testat än så länge!


SH’BAM

Idag var jag, Nettan och Jessie på SH'BAM för första gången. Jag har ju världens träningsvärk från igår så det gjorde att vissa danssteg var riktigt jobbiga! Passet var kul men jag är lite retard och har lite svårt att hänga med på stegen ibland, men huvudsaken är att man blev trött och svettades även om man inte alltid gör helt rätt - och det gjorde jag definitivt!



"En dansklass med enkla steg där fokus ligger på att svettas och ha roligt tillsammans! Njut av att släppa loss till listettor och schyssta remixar av gamla favoritlåtar – energigivande och träningseffektivt. Come as you are – leave as a star!"

Wild Rose Nourishing Hand Butter.

Idag blir det en recension på Wild Rose Nourishing Hand Butter. Det är typ en handinpackning och jag brukar använda den i samband med att jag går och lägger mig. Body Shops Hand Butter finns även i hampa och mandel, men de har jag inte testat (än!), utan detta är alltså den som luktar ros.

Body Shop om produkten:
Skäm bort dina händer med en regelbunden och effektiv fuktighetsbevarande behandling. Wild Rose Nourishing Hand Butter vårdar och fuktighetsbevarar huden i upp till 24 timmar. Massera in för en effektivare effekt.



Positivt:
* Dryg - den tar ju aldrig slut!!!
* Luktar gott, egentligen är jag inget stort fan av produkter som luktar rosor men gillar doften på denna.
* Händerna blir lena och mjuka

Negativt:
* Den tar aldrig slut = får inte köpa nya produkter. ;)

Wild Rose Nourishing Hand Butter är en fantastisk produkt som räcker sjukt, sjukt länge - tror jag haft min i ett halvår minst och det är i alla fall 10-15% kvar i burken trots att jag använt den i snitt minst fyra dagar i veckan. Av mig får Wild Rose Nourishing Hand Butter 8/10!

Workout inspo.

Idag känner i alla fall jag med min träningsvärk att jag behöver lite inspiration inför träningen i eftermiddag.


CXWORX

Idag var jag och Nettan på ett CXWORX pass på Sportlife, det var sjuuuukt jobbigt. Lär ha träningsverk imorgon! Men det känns i alla fall som ett riktigt bra pass och vi ska köra det igen på onsdag. Imorgon testar vi SH'BAM!


"Kort och kraftfullt pass som stärker och formar din kropp!
Ett perfekt pass för dig som vill träna mage, rygg och säte och samtidigt förbättra din funktionella styrka och förebygga skador och förslitningar. Detta träningspass förbättrar din hållning och får dig att springa snabbare, lyfta tyngre, kasta längre!"

Soppa & Grey's Anatomy.

Har precis kommit hem från jobbet och då är fisksoppa och Grey's Anatomy inte helt fel. :) Mums!

 


Tenta

Åh idag fick vi resultaten från vår senaste tenta, den på psykologikursen och jag är NÖJD tjej!!! :D


Strawberry Hand Cleanse Gel.

Idag blir det en recension på Body Shops Hand Cleanse Gel, som är en väldoftande handsprit. Förpackningen är liten och söt och passar perfekt att slänga ner i väskan - väldigt smidigt när man av någon anledning inte har möjlighet att tvätta händerna.

Vad Body Shop säger om produkten:
Våra Hand Cleanse Gels innehåller naturliga extrakt och finns i sex lyxiga dofter. Välj mellan Sweet Lemon, Pink Grapefruit, Coconut, Mango, Satsuma och Strawberry – varför inte ha en doft för (nästan) varje dag? Med Body Shop Hand Cleanse Gels får du både rena och härligt väldoftande händer! Lätta att ta med.
(Coconut och Satsuma har jag aldrig sett i någon butik så tror inte att de går att hitta just nu i alla fall.)




Positivt:
* Luktar som en riktigt god drink, inte sådär starkt alkohol som andra liknande produkter gör.
* Smidig förpackning som kan tas med nästan överallt!

Negativt:
* Smaken. Om man äter något med fingrarna efter man nyligen använt denna så smakar det inte särskilt gott kan jag varna om. :p

Personligen så brukar jag använda jordgubb, den tycker jag luktar riktigt gott! Det är en bra produkt att ha nära till hands vid tillfällen där man känner att man behöver "fräscha upp sig" men inte har tillgång till vatten. Den känns också lite roligare att använda än de "vanliga" och tråkiga där det luktar så mycket alkohol att man knappt kan andas. Strawberry Hand Cleanse Gel får 9/10 av mig.

Vitamin E Moisture Serum.

Idag blir det en recension på ett serum ur Vitamin E serien. Detta serumet används under din ansiktskräm och jag brukar använda den på dagen men inte under natten.

Produktbeskrivningen från Body Shop:
Ett superskönt koncentrerat serum för att ge huden en lite extra fuktighetsbevarande boost. Njut av vetegroddsolja, Vitamin E, Community Trade-producerad honung och mycket mer - allt förpackat i den här smarta lilla flaskan!

Positivt:

* Bra när man är torr och behöver mer återfuktande än bara en ansiktskräm (speciellt bra på höst/vinter)

* Lätt konsistens som absorberas av huden snabbt


Negativt:

* Den är rätt dyr för sin storlek (205:- för 30ml) och det känns som jag köper nya hela tiden!

 

Det är en bra produkt - speciellt när man, som jag, blir riktigt torr under de kalla och blöta månaderna och lätt flagnar när man lägger foundation. Lite hjälp på traven i form av produkter som denna gör vintern enklare för min hud. Vitamin E Moisture Serum får 7/10 av mig!


Skor.

Just nu är jag en sjukt nöjd tjej med nya skor. Är de inte fantastiska??

 


Min dag.

Spännande va? Eller nej, inte spännande alls tyvärr men så ser min dag ut idag! :p


Nina Dobrev...

...är så sjukt snygg. Jag tycker att hon kan vara lite irriterande som Elena i The Vampire Diaries men hon är väldigt vacker och kolla in hennes kropp! Hur snygg som helst!



Mango Body Scrub & Shower Gel.

Dagens recension blir en dubbel. Jag slänger ihop två produkter från mango-serien - scrubben och duschkrämen. Båda luktar helt otroligt gott och känns sköna på huden. Mango Body Scrub är riktigt bra för torr hud, den är mild och kornen är inte så "hårda" (vilket många säkert kan se som något negativt). Men istället för att bara scrubba så återfuktar den också, det tycker jag är jättebra. Mango Shower Gel är väldigt len och känns lyxig - älskar den!

 

Detta säger Body Shop själva om scrubben:
Fuktighetsbevarande oljebaserad kroppsskrubb med exfolierande salt och Community Trade-producerat socker. Gör huden mjuk och len.

Och om duschkrämen:
Exotiskt mangodoftande duschgelé ger en mjuk känsla på huden.

 

 

Positivt:

* Räcker länge (vid användning en eller två gånger i veckan i alla fall..)

* Återfuktande och skön på huden

* Doftar sååå gott

* Lämnar huden len och mjuk

 

Negativt:

* Att kornen inte är så "hårda" kan innebära att det känns som att den tar bort mindre döda hudceller och så, men jag tycker den fungerar bra trots sin mjukhet.

 

Mango Body Scrub är en riktigt bra produkt som får 9/10 av mig eftersom den verkligen tar hand om huden!

 

Positivt:

* Känns härlig och lyxig

* Luktar gott

 

Negativt:

* Kommer inte på något!

 

Duschkrämen känns väldigt len och skön mot huden på ett sätt som ingen annan duschkräm som jag tidigare testat gjort. Den känslan gör att produkten känns lyxig och den goda doften gör det inte direkt sämre! Mango Shower Gel får 8/10 från mig!


Exclusive Conscious Collection.

När jag tittade på H&Ms hemsida igår tittade jag även lite på deras Exclusive Conscious Collection som kommer snart. Det fanns en del riktigt fina saker där, bland annat fyra klänningar! Priserna på vissa av klänningarna är lite mer än "normala" priser på H&M men de är väldigt fina att titta på!

 

 

2999:-

 

1999:-

699:-

599:-


Träning.

I förra veckan köpte jag träningskort på Sportlife. Jag avslutade hos mitt förra gym eftersom jag inte riktigt vad nöjd vilket resulterade i att jag inte tränade särskilt mycket. Nu ska jag träna minst två dagar i veckan och blanda både kondition och styrka på gymmet med olika typer av pass. Min älskling Nettis har också kort på Sportlife så vi kommer också träna en del tillsammans, hon är min lilla PT!


Idag efter skolan var jag och tränade och känner mig väldigt duktig för jag tycker att jag gjorde riktigt bra ifrån mig. Himla skön känsla! :)

Nu ska jag slappa och titta på senaste avsnittet av New Girl.


All-In-One Face Base.

Nu när jag är hemma igen så är det dags att köra recensioner på produkter från Body Shop igen! Idag blir det på deras All-In-One Face Base som är foundation och puder i ett. Det är väldigt smidigt och sparar tid när man sminkar sig.

Body Shops beskrivning av produkten:
Gör plats i din makeupväska med foundation och puder i ett. Det här underlaget med dubbel funktion kan användas torrt för ett lätt matt underlag eller fuktad för täckande foundation. Ger ett lätt till medium eller helt täckande underlag beroende på hur den appliceras och är fantastisk för fet och kombinerad hud. Dermatologiskt testad. Finmalt kulformigt puder ger en bättre applicering, täckning och resultat; de gör också att pudret känns lätt vid applicering. Innehåller vitamin E och Community Trade-producerad marulaolja.

Positivt:

* Sparar tid

* Täcker bra

* Känns lätt och skön på huden

 

Negativt:

* Håller kanske inte riktigt hela dagen under långa dagar, men har aldrig hittat en foundation som gör det och denna är i alla fall lätt att lägga på lite ny om det behövs!

 

Denna foundation är en av mina favoriter, till stor del för att det är just "all-in-one". Det är så smidigt och enkelt att applicera den och inte behöva tänka på både foundation och puder - perfekt till vardagen när man har bråttom. Jag ger All-In-One Face Base 9/10!


H&M

Fick mail från H&M idag om att deras rea startat så jag kunde inte hålla mig från att shoppa lite.. Försökte hålla lite i pengarna eftersom jag vill spara lite tills vi åker till London. Det blev en väska och ett par skor. Väskan kostar 599:- i nypris och jag har tittat på den ett tag. På rean kostar den 299:- och med rabattkod 9690 blev det 224,25:- istället. Skorna kostade 129:- i nypris och på rean kostade de 79,50:-. Med rabattkod 1304 fick jag 50:- till i rabatt! Tack vare superbra rabattkoder blev det 293,65:- med frakten så jag är supernöjd! :)


Arbetsrätt.

Kom nyss hem från en föreläsning om arbetsrätt och är helt slut!! Innan föreläsningen pluggade jag med Maria och Caroline, då gjorde vi lagboksövningar om familjerätt. Det börjar märkas att detta är en kurs där man behöver plugga rätt mycket utanför föreläsningarna om man verkligen ska hänga med! Men det är självklart kul att plugga med mina finisar och ta en lunch så det gör ingenting. :)

 

 

Nu ska jag njuta av ett avsnitt Gossip Girl innan jag lagar mat! :)

Min påsk.

Min påsk har jag spenderat som kattvakt, på middag hos mamma, middag med storebror, lunch med Jessie och Nettan, varit med i GT, hämtat pappa mfl på flygplatsen, tränat, kollat på sex and the city, jobbat och ätit godis. Typ det!

 

 

 


Träning och sex and the city.

Har kommit hem efter ett träningspass på gymmet, duschat och ätit lunch som min kära styvmoder lämnat i kylen. Vegetarisk köttfärsbiff med fetaost, mums!

Nu tittar jag på sex and the city, andra avsnittet på första säsongen. Min styvmor har alla säsonger på dvd! Finns en del fördelar med att passa Kajsa! :p

 


Sällskap under täcket

Nu säger jag och Kajsa god natt. Kajsa vill självklart också ligga under täcket! Söt.

 


Påskägg och brasa.

Sitter med ett litet påskägg och värmer mig framför brasan hemma hos mamma. <3

 

 


God morgon och glad påsk!

Oops, glömde bort att skriva en recension igår. Det blir nog lite paus på det nu under påsk eftersom jag inte kommer vara hemma. Orkar inte skriva dem från mobilen. Nu ska jag upp ur sängen och packa ihop mig och sedan åka till min lilla katt!

 


Body Shop efter skola.

Efter dagens föreläsning tog jag, Maria och Linnéa oss en promenad ner på stan. Där gick jag och Maria till Body Shop och H&M.

På Body Shop köpte jag både dag- och nattkräm, då fick jag en coconut shower gel gratis. Yay!

Nu har jag precis kommit hem. :)

 

 


Risoni med parmesan.

Efter föreläsningen idag träffade jag Nettan på gymmet för att träna. Nu har jag kommit hem, duschat och precis ätit typ världens godaste mat. Risoni med parmesanost, lax och ruccola. Det är såå enkelt. Man kokar risoni hälften av koktiden som står på förpackningen (ca. 6 min) sedan häller man av vattnet och har på matlagningsgrädde istället. Sedan låter man det koka ihop så det blir kletigt, lite som risotto, då har man på parmesanost som smälter in i det. Mums! Till det stekte jag en laxfilé.

 

Använder inget recept när jag lagar det men 4 dl risoni ska vara fyra portioner har jag för mig, matlagningsgrädda och parmesanost är bara att höfta! Det går ju alltid att ha på mer grädde om det inte känns som att det räcker liksom. :)


Hemp Hand Protector.

Dagens Body Shop recension blir på deras Hemp Hand Protector som är en handkräm som är riktigt fuktighetsbevarande! Jag får sjukt torra händer om jag inte smörjer in dem regelbundet. Jag brukar ha en lite fetare kräm som jag tar på kvällen och någon mindre fet som jag har i handväskan. Denna produkt är nog bäst att ta på kvällen, tycker jag i alla fall, eftersom den är rätt fet.

Body Shops produktbeskrivning:
Dina händer får arbeta hårt och stå ut med mycket – ge dem maximal omvårdnad och skydd hela dagen. Den här sköna handkrämen verkar fuktighetsbevarande i upp till 12 timmar, och fortsätter verka även efter att du har tvättat händerna.




Positivt:
* Återfuktande
* Händerna blir verkligen mjuka

Negativt:
* Lukten, "doften" av hampa är inte särskilt god
* Att den är fet kan väl ses som negativt för vissa

Denna handkräm är riktigt bra, speciellt för oss som har torra händer. Det som är negativt för mig är som sagt hur den luktar, jag har gärna något som luktar riktigt gott på händerna så det är ett litet minus. Förutom lukten så tycker jag att det är en riktigt bra produkt som känns skön och den hjälper verkligen mot torra händer! Hemp Hand Protector får 7/10 av mig!

Hulken.

Har precis slängt in ett filmjölksbröd i ugnen och känner mig lite som Hulken just nu. När jag skulle mäta upp rågsikt så gick måttet sönder. Händer sånt verkligen? Tur att jag har (hade) två!


Body Butter.

Body Shop har ju massa olika dofter på sina body butters, det finns bland annat kokos, citron, jordgubb, mango och oliv. Dessa body butters är (såklart) till för att smörja in sig på kroppen med. Jag använder de efter varje dusch och just nu använder jag kokos som jag tycker luktar supergott!

 

Eftersom varje doft har en egen produktbeskrivningar så blir det lite basic av vad Body Shop skriver om produkten:

Härligt lyxig och intensiv fuktighetsbevarare. Smälter in i huden och gör den mjuk, len och diskret doftande. Fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar.



Positivt:
* Doften (de luktar himla gott!!)
* Väldigt återfuktande
* Huden blir len och skön

Negativt:
* Inget alls!!!

Värdens härligaste Body Butter får 10/10 av mig! :) L O V E. <3

Pomegranate & Raspberry Body, Room & Linen Spritz.

Dagens recension blir för Pomegranate & Raspberry Body, Room & Linen Spritz. Som alltså är en doftspray som kan användas på kroppen, i hemmet och på lakanen. När jag använder den är det oftast "i luften" här hemma i lägenheten för att få en härlig och ren doft!

På Body Shops hemsida står detta om produkten:
Den innovativa Body, Room & Linen Spritz är perfekt för att spraya doft i hallen, på sängkläderna eller till och med på kroppen – allt för en lite mer omedelbar doft. Pomegranate & Raspberry har en lockande doft som består av toppnoter från röda vinbär och granatäpple, svartvinbärsextrakt och härligt frisk eterisk olja av citron.

 

 

Positivt:

* Luktar fantastiskt

* Räcker länge - både själva flaskan och doften

* Fin flaska

 

Negativt:

* Priset kanske är lite mycket i jämförelse med många liknande produkter på t.ex. ÖoB

 

Jag älskar denna doftspray och trots det något höga priset (125:- för 100 ml för denna doft) så tycker jag att det är värt det. Hellre en något dyrare spray som faktiskt luktar gott istället för en billig som luktar billigt! Pomegranate & Raspberry Body, Room & Linen Spritz får 9/10 av mig.


2 Broke Girls.

Jag har gjort en lista på TV-serier som jag kollar på för att se om de är något att följa. Första nya serien är 2 Broke Girls där jag redan är på avsnitt 13. Serien handlar om Max och Caroline som är två väldigt olika tjejer, det enda de har gemensamt är deras jobb och att de inte har några pengar. Jag tycker att det är en rolig och gullig serie, kanske inte det bästa jag sett men jag gillar den!

 


Chocomania Lip Butter.

Jag har ju visat min Body Shop-hylla tidigare och jag skulle påstå att den snarare fylls på än att den töms. Jag är något beroende, det erkänner jag, men jag försöker verkligen tömma lite. Speciellt eftersom jag inte ens har alla mina produkter där - det är bara en del av de oöppnade produkter jag har här hemma. Så i ett försök att vara flitig med att använda mina grejer så tänkte jag att jag skulle köra en recension om dagen från och med idag!

Den första blir Chocomania Lip Butter som beskrivs såhär av Body Shop själva:
Chocomania Lip Butter är perfekt för handväskan när du vill ha nära till en frestande och fuktighetsbevarande njutning. Gör dina läppar mjuka och intensivt chokladdoftande med sin krämiga formula.


Positivt:
* Luktar gott, lite syntetiskt bara
* Känns skönt och "smidigt" på läpparna
* Återfuktande

Negativt:
* Smaken!! Den smakar riktigt illa, bara massa kemikalier och det är rätt svårt att undvika att få in lite i munnen eftersom man har det på läpparna..
* Förpackningen, jag föredrar förpackningar till produkter som man har i ansiktet där man slipper ha ner fingrarna i burken.

Allt som allt så tycker jag att det är en bra produkt men smaken drar verkligen ner helheten för mig. Chocomania Lip Butter får 6/10 av mig, utan den hemska smaken hade det blivit minst två poäng till!

Kavaj

Skrev för typ en månad sedan om en rosa kavaj som jag köpte, men då fanns den av någon anledning inte på H&Ms hemsida. Hittade den för ett tag sedan och den jag köpt ser alltså ut såhär:



 

Längtar efter att använda den!!


The Roommate.

Fastnade lite för Leigton Meester idag och såg en till film med henne. Väldigt stor skillad från den barnsliga gulliga filmen jag såg tidigare idag (Monte Carlo) till The Roommate som jag precis såg. Inga högklassiga filmer direkt men de slank väl ner ändå!

Båda filmerna känns lite som något man redan sett. Monte Carlo var tre tjejer som åker till Paris och där misstas en av dem för någon rik och så lever de lyxigt ett tag. The Roommate om en tjej som blir lite (eller kanske ganska mycket) stalkerish. Men de funkade absolut till att slappa framför en söndag. :)

 


Monte Carlo

Idag är min "bara slappa-dag". Älskar det. Nu ska jag titta på Monte Carlo och äta mina thai-rester. Filmen är förmodligen ingen höjdare men jag har en crush på Leighton Meester. Hon är typ snyggast i världen ju!

 

 


RSS 2.0