Helg.

Det är helt sjukt hur fort denna helgen har flugit förbi. Efter tågresan hem i fredags åkte jag hem till pappa och åt middag. Sedan ringde en fin tjej som ville dricka vin så jag lämnade familjen för att umgås med henne. Det blev ett antal glas vin och jag kom hem sjukt sent, speciellt med tanke på att jag varit uppe sedan klockan 6:15. På vägen hem vrickade jag foten och skrapade upp hela knät. Aj, aj.
Lördag och söndag spenderade jag med mamma som kom med bakismat till mig som gjorde susen och jag mådde snart bättre. Sedan bara vi slappade och vilade ben och fot. Idag var vi en sväng på Frölunda Torg och mamma köpte en lampa till mig och jag köpte en badrumsmatta.
Nu har jag kollat på True Blood och Pretty little liars och ska ta och packa inför imorgon då jag lämnar Göteborg igen.
 
Fina tjejen på Lilla London.
 
Ny lampa!
 
Ny matta,
 
 

Ångest!

Lovade Nettan att jag skulle blogga idag men nu har jag ångest eftersom jag inte kommit i säng och ska upp kl. 4:45 imorgon. Bloggen blir tyvärr lidande av att jag jobbar på annan ort där 3G-nätet ännu inte kommit. ;) På grund av detta kan jag inte blogga på veckorna och på helgerna har jag helt enkelt haft fullt upp. Ska försöka bättra mig, men nu måste jag sova!


Majs naglar.

Här kommer mina naglar i maj. Väldigt sent, men bättre sent än aldrig? Alla mina manikyrer i maj har hållt superlänge, så det blev inte så många!
 
 
Första lacket i maj var världens finaste enhörnings-spya - Deborah Lippmann - Candy Shop. Så fint och rosa och flickigt och lite galet.
 
 
 
Sedan fortsatte jag med Deborah Lippman - Sarah Smile, en jättefin nude-aktig rosa. På ringfingrarna hade jag Models Own - Pink Fizz. Mycket finare i verkligheten än på bild, bilder från mobilen är inte direkt det bästa tyvärr.
 
 
 
Sedan blev det vårigt med grönt. Basen består av en mintgrön fin färg från Kicks - Garden of Eden. Fortsatte med glitter på ringfingrarna och slängde på fina OPI - Fresh frog of Bel Air. Mycket, mycket fint!
 
 

Fem.

 Här kommer mina fem senast använda produkter.
 
 
Dry shampoo - Batiste. Detta är det absolut bästa torrschampot som jag testat. Alla jag testat tidigare har fått mitt hår att se grått ut - inte nice. Därför är detta med en "hint of colour" fantastiskt för oss brunetter. Det luktar gott och håret ser mycket fräschare ut så man slipper tvätta håret mer än till midsommar och julafton!
Nail food - Scratch. Nagelolja som doftar lavendel. Bra med pipett-flaska som gör den superenkel att använda. Har inte testat någon annan nagelolja så lite svårt att säga hur bra denna är, men jag gillar den och det känns som att naglarna återfuktas. Däremot är jag dålig på att använda den lika ofta och regelbundet som jag borde.
Vitamin E hydrating toner - Body Shop. Ansiktsvatten som jag skrivit om tidigare: "Det är återfuktande och bra för oss med torr hy utan att vara för oljig i konsistensen".
Ginger Sparkle lip balm - Body Shop. Lip Balm från julserien med doft av ingefära. Detta är väldigt gulligt och luktar så himla gott. Ingen mirakelprodukt för läpparna dock.
Nutriganics soothing day cream - Body Shop. Har definitivt skrivit om denna innan, en ansiktskräm som har fungerar riktigt bra till min torra hy och hjälpt till med flagnande skit. Jag gillar förpackningar med t.ex. pump eftersom man slipper pilla i krämen vilket också innebär en stor tumme upp för denna!

Sjukling.

Idag har jag jobbat 13-22. Sjukt tråkigt pass. På jobbet har min hals gjort mer och mer ont. Har tryckt i mig glass, te och halstabletter. Hoppas att jag ska må bättre FORT för jag har inte tid att bli sjuk. Nu blir det sängen direkt eftersom jag ska upp innan 7 imorgon!


Helgen.

I fredags var det som jag skrev då dags för äldsta lillebrors student. Vi hade mysigt och åt god mat och fin tårta. I lördags var jag med mamma. Vi fikade, shoppade och sedan åkte vi hem till henne. Lagade fisk-tacos, satt i solen på balkongen och njöt. Målade gjorde vi lite också, jag förstörde lite kläder när jag ändå var igång. Sedan gick jag ut och träffade mina tjejer på sticky där Ben hade spelning i en väldigt neonig blus som inte går att fånga på bild. Idag har jag bara slappat fram tills att jag åkte till jobbet och därifrån kom jag precis hem.


Student!

Nu har jag varit dålig på att blogga igen. Caroline har varit här och vi har haft mys med shopping, massa glass och film. Nu ska jag iväg på min lillebrors student!


Game of Thrones.

När jag vaknade idag bestämde jag att jag skulle skriva klart andra frågan på tentan och sedan äta frukost och kolla på Game of Thrones som en liten paus innan fråga tre. Nu har jag kollat på Game of Thrones och är typ i chock. Jag är på tok för känslomässigt investerad i mina TV-serier, jag vet men hur fasiken ska jag klara av fokusera på en tråkig hemtenta när mitt hjärta är förstört?!
 
 
 

RSS 2.0