Spaghettimått.

I appen Wrapp kan man skicka presentkort till varandra och Nettis gav mig ett hos Rum21. För det köpte jag ett spaghettimått för 59:- som istället blev 9:-. Världens onödigaste grej kanske, men jag kan verkligen inte koka rätt mängd spaghetti!

Tjejkväll!

 
Igår var det myskväll med världens finaste tjejer! Vi drack passoa och mousserande i mina nya, fina champagneglas, sedan gick vi ut och åt på Spaghetti Western. Kvällen avslutades med en brownietårta med hallonmousse. Mums! Just nu känner jag mig lite seg men hade världens mys med mina fantastiska älsklingar! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hedonist + Sparkling Silver.

Har precis fixat mina naglar och de blev supersnygga! Färgen är Hedonist från Models Own och det är endast ett lager vilket räckte för att täcka riktigt bra. Models Owns fantastiska nagellack hittar ni här. Glittret är Sparkling Silver från Claudia, köpt för typ en tia på Ullared.
 
 
Utan blixt.
 
Med blixt. (Ursäkta värdelösa bilder.)

Champagne- & snappsglas.

Igår var jag nere på stan en vända och handlade lite. Köpte nya glas, det blev sex champagneglas för 99:- och fyra snappsglas för 75:-, himla billigt! Champagneglasen köpte jag på Lagerhaus och snappsglasen på Cervera på rea (50%).
 
 

Converse.

Spenderade måndag-onsdag med mitt ex som var på besök i Göteborg, därför har jag inte haft tid/ork att blogga. I onsdags var vi på promenad i Haga och då köpte jag ett par nya converse.
 
2010 när jag fyllde år fick jag ett par av min bror som var lite för små, sedan dess har jag haft ett tillgodokvitto men aldrig hittat några som jag vill ha eller så har min storlek inte funnits. Nu äntligen bestämde jag mig för dessa mörkblå. :)
 

Mintgrön väska.

Jag är helt kär i min nya mintgröna väska från H&M. Har bara använt den i två dagar men tycker redan att den är heeeelt fantastisk. Färgen är riktigt fin, den är rymlig och bara.. BÄST!
 

Semester!

Idag börjar min semester. Äntligen!! Tre veckor utan måsten, det ska bli såååå skönt!
 

Storebror 27 år.

Idag efter jobbet åkte jag hem till pappa där vi, i förväg, firade min storebror. Han fyller år den 26:e men åker till Skottland imorgon och är borta på den riktiga dagen. Vi åt god mat (grillat) och drack gott vin. En chokladtårta blev det också, den både smakade gott och var vacker att titta på! Nu är det dags att sova, imorgon är sista arbetsdagen innan jag går på semester.


Water marble.

Försökte mig på en water marble idag. Det va mycket svårare än det verkar och det blev inte särskilt bra. Bättre lycka nästa gång antar jag!
 
 
Har använt Gum Pink & Purple Pleaser från elf.

H&M.

Igår på jobbet råkade jag visst ta slut på mina sista slantar hos H&M. Det blev en klänning, en sån där haircuff och en väska. Hoppas, hoppas att det är fint när det kommer!
 
 

Models Own.

Idag var det nio dagar sedan jag målade mina naglar med detta nagellack från models own och det har hållt så sjukt bra. Det ser fortfarande nymålat ut så jag är väldigt nöjd och hoppas att de fyra anda lacken jag köpte där håller lika bra.
 

Kajsa <3

Är och myser med den här tjejen och bloggar därför dåligt (=inte alls).

 


Mugg. <3

Hur fin är inte denna mega stora mugg som jag fick av farmor idag? Love! Det är så stor att man kan ha den till fil/yoghurt/gröt/soppa eller så och inte bara till typ te.
 
Idag mår jag mycket, mycket bättre så jag åt lunch tillsammans med min farmor och faster. På vägen hem gick vi in i en nyöppnad affär, den heter Nille och jag blev lite kär. De har heminredning och priserna är riktigt bra.
 

Sjuk igen..

Vet inte riktigt varför min kropp säger ifrån hela tiden men det gör den. Igår kunde jag inte sova för jag var så illamående och idag jobbade jag 9-13 (tack och lov att det var ett kort pass). Efter jobbet mådde jag sämre och sämre och spenderade hela resten av dagen på soffan och i sängen med illamående och huvudvärk. Jag är helt slut och ska faktiskt sova nu. Håller tummarna för att jag mår bättre imorgon och att min kropp helt enkelt bara behöver semester. :)


Disney. <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så sugen på allt som heter Disney just nu! <3

Skamfläck.

När min sista tenta var avklarad och sommarlovet ett faktum var jag så exalterad över att kunna läsa något som inte är kurslitteratur. Än så länge har jag bara läst en bok. Tyvärr så har man väl inte riktigt lika mycket tid över som man tror, men snart har jag semester och då kommer det definitivt bli ett par till!
 
Boken som jag läst är Skamfläck av Caroline Engvall. Den var väl bra. Jag tyckte att den var intressant och den tog inte lång tid att läsa klart. Boken handlar om tre unga tonåringar som säljer sex och man får en inblick i deras liv. Jag blev inte riktigt så fängslad som jag hade trott att jag skulle bli och trots att det är fruktansvärt att detta är något som faktiskt händer så kändes det inte riktigt "på riktigt".
 
Det är absolut en läsvärd bok men jag trodde att jag skulle tycka att den var bättre, däremot kan jag egentligen inte riktigt sätta fingret på vad jag tycker var mindre bra. Kanske är det helt enkelt min hjärna som endast vill ta emot chick lit. ;)
 
 

Kicks.

Idag efter jobbet var jag och hämtade ett paket från Kicks. Hela sommaren är det 15% rabatt för medlemmar så jag tänkte att det var lika bra att passa på!
 
Depend Dip-In nagellacksborttagning, Elizabeth Arden handkräm, Nagellim
Seche Vite överllack, Batiste torrschampo, Deborah Lippmann nagellack - Ruby Red Slippers, Hårspray

Models Own - Indian Ocean.

Har precis målat naglarna med ett av de nagellack jag fick på posten igår. Det var inte så mycket pigment som jag hade hoppats och nästa gång tror jag att jag testar med ett lager vitt eller så under och ser om det blir mer färg. På bilderna har jag tre lager av lacket och jag är verkligen nöjd trots att det inte var riktigt som jag hade tänkt mig.
 
Innan jag beställer ett nagellack googlar jag alltid så att jag får se bilder på andra som tagit kort på sina naglar och inte bara färgen på flaskan eftersom det ofta inte ger en rättvis bild av färgen. Bilderna på detta lacket var mycket mer täckande tyckte jag och nu vet jag varför.
Gick in och läste på några av bloggarna där de lagt upp bilder på detta lacket och insåg att nästan alla hade något lack under. Så om man ska vara smart som jag och kolla upp lacket innan man köper så bör man kanske tänka ett steg längre än vad jag gör. ;)
 
 
 

Jeffrey Campbell

Det är 20% på alla Jeffrey Campbell på Nelly idag. Vill ha! Tyvärr så är det ju inte de billigaste skorna trots rabatten. Om jag hade råd skulle jag köpa alla dessa fem! 
 
 
 

True Blood. <3

 
 
 
 
 
 
 
 

Stress.

Livet har varit lite stressigt de senaste dagarna. I fredags jobbade jag kväll och lediga lördagen spenderades i tvättstugan, på gymmet, middag med familjen och utgång med storebror. Söndag var bakisdag! Idag har jag jobbat till 18 och har kommit hem och ätit världens godaste och enklaste baconpasta. Mums! Hämtade också ett paket på vägen hem. Sjukt snygga nagellack!!! Nöjd tjej!
 
 

Lyxfrukost.

Unnar mig en riktigt smarrig frukost såhär en fredagsmorgon medan jag tittar på ett avsnitt Switched at Birth. Kan nästan inte bli bättre! ;)
 

Hidden Treasure.

Igår målade jag naglarna med ett nagellack från TopShop - Hidden Treasure. Det är guldigt och lite oljigt liksom, så himla fint! Färgen ändras väldigt mycket, i solen är det riktigt skimrande och ljust guldigt medan det annars är lite mer gul/grönt i tonen och det "oljiga" kommer fram. Love! <3
 
 
 

Lunch på Feskekörkan.

Kom nyligen hem från lunch och glass med pappa och lillebror. Vi åt lunch på Feskekörkan, wallenbergare och potatismos, plus vatten i väldigt fin flaska. Efteråt åt vi glass i Haga. Mums!
 

I probably shouldn't have..

Men jag kunde inte motstå. <3
Indian Ocean, Disco Mix, Mystic Mauve, Pink Fizz, Hedonist.

Grillning i Slottsskogen.

Igår hade vi mys-grillning i Slottsskogen. Vi åt kycklingspett, hallouimi och couscous-sallad. Till efterrätt åt vi smores. Mums!
 
 
Louise var så himla duktig som grillmästare!
 
Fiiiina smores! 

Vill ha!

 
Hur GALET fina är inte dessa ringar från Efva Attling? Jag döööör! Vill så gärna ha den rosa men prislappen på den är 45.500:- och det har jag inte direkt råd med.. Men fy fasiken, de är så sjukt vackra. <3
 
Alla tre är i vitt guld och med diamanter, de stora stenarna är: svart - onyx, blå - akvamarin & rosa - morganit.
Jag är käääääär!
 
 
 
 

RSS 2.0