Landvetter shopping.

På Victoria's Secret köpte jag en bodylotion som luktar jordgubbar och champagne, en parfym (den billigare "scented mist"-versionen) och tre par trosor.
 
 
På köpet fick jag en fin tygpåse till underkläder där det finns två separata fack, ett för rena och ett för smutsiga. Så himla smart grej!
 
 
Jag köpte även en parfym från Gucci och ett quick dry topplack från Trind.
 

Hejdå Göteborg.

Nu är jag packad och klar inför morgondagen då jag återvänder till mitt jobb. Är inte särskilt kul att lämna Göteborg, men ska bli roligt att komma tillbaka till jobbet ändå. Nu ska jag ta och sova så jag inte är helt död imorgon när klockan ringer!
 

Fem.

Har inte riktigt haft tid att skriva om mina fem senast använda produkter så har typ nio, men kör de som jag tror var de fem första att ta slut. ;)
 
 
Blueberry body butter - Body Shop. Luktar gott och är en av de som är för torr hud så lite bättre på att hålla flagnande hud borta. Men för mycket av det goda har det som sagt blivit och jag är fortfarande liiite less! Kämpar med att ta slut på mitt stash!
Mineral fresh - Garnier. Luktar gott och håller mig torr (dock svettas jag väldigt lite så vågar inte lova mirakel). Retar inte min känsliga hud efter rakning. Däremot samlas deo vid öppningen som torkar och ser rätt skabbigt och ofräscht ut så stort minus för förpackningen tyvärr.
Nutriganics foaming facial wash - Body Shop. Generellt gillar jag serien Nutriganics, men denna är inget jag väljer att köpa utan har förmodligen fått i julkalendern eller så. Rengöring i lödderform är ingen favorit för mig.
Special care schampo för torr hårbotten - Aco. Astråkigt doftfritt schampo. Har haft torr och kliande hårbotten som efter många om och men har blivit bättre.
Sensitive soothe mild conditioner - Bonacure. Även denna köptes för min känsliga hårbotten och detta verkligen älskar jag. Mitt hår är generellt väldigt lätt att handskas med men efter denna upplever jag det ännu lenare och lättare att reda ut (inte för att jag någonsin "reder ut" mitt hår om jag ska vara ärlig..).

Min vecka.

Man kan ju tycka att jag borde bloggat mer eftersom jag haft semester, men har helt enkelt haft fullt upp! I måndags jobbade jag på mitt "vanliga" jobb och det är mitt sommarjobb jag har haft semester från. Efter jobbet åkte jag hem och packade snabbt klart min resväska som jag släpade hem till mamma för att sedan direkt ta mig vidare till pappa. Där åt vi middag och kollade på fotboll. Sedan tillbaka hem till mamma och fixa det sista inför tisdagen då taxin hämtade oss klockan 5:00 för att köra till flygplatsen.
 
På flygplatsen shoppade jag loss lite på Victoria's Secret och sedan flög vi mot Berlin där vi bytte till ett flyg mot Budapest. Tyvärr blev våra resväskor kvar i Berlin, vilket gjorde resan något besvärlig. Men vi hade det mycket bra, åt god mat och shoppade lite fina grejer och bodde på ett superfint hotell. Vi kom hem sent i torsdagskväll och var alltså borta i nästan tre dagar, vilket kändes som lite för lite tid tyvärr.
 
Idag har jag varit på Ullared med Nettan och Jessie och har precis kommit hem och hunnit packa upp mina fina fynd.
 
Här kommer en blick in i min instagram eftersom det är de bilder jag orkar fixa fram just nu. ;)
 
Väldigt nöjd tjej vid 6:00 på morgonen med denna kasse.
 
Världens godaste fikapaus gjordes på Gerbeaud på tisdagen.
 
Gigantiska och delikata langos blev lunch på onsdagen.
 

Semester.

Nu har jag en veckas semester. Det känns väligt skönt men samtidigt lite tråkigt att jag inte ska till jobbet på måndag, det tyder väl i alla fall på att jag trivs väldigt bra på mitt jobb. Efter många år någonstans där jag inte trivts med arbetsuppgifterna särskilt bra känns det väldigt skönt att tycka att det är roligt att jobba igen.
 
Kom hem i fredags kväll, städade lite och la mig supertidigt. I går var jag med mamma på dagen. Hon behövde lite hjälp med att bära och så shoppade vi lite. Jag köpte fyra nagellack, jag kan verkligen inte låta bli alltså. Mamma fick köpt en skohylla och häng-grej till hallen men det är hela tiden saker som är slut och så, så stackars mammis blir aldrig riktigt klar.
 
Sedan var jag ute och åt middag med (delar av) familjen. Vi saknade en fru med bruten fot och en bortrest lillebror. Men det gick bra ändå! Jag åt sjukt god mat. Löjrom med speciella tillbehör, typ några ostbollar och grejs till förrätt. Hälleflundra med massa gott till varmrätt och sedan en efterrätt med hallon och laktrits. Sedan tog jag, pappis och storebror ännu ett glas vin när vi blivit av med de två tanterna.
 
 
 
 

Junis naglar.

Denna månaden har varit väldigt stressig och galen så jag har inte riktigt kommit ihåg att fixa bilder på mina naglar direkt efter jag fixat min manikyr, men här kommer junis naglar trots att bilderna är kassa!
 
 
Först körde jag på Models own - Mystic mauve. Ett superfint skimmrande rosa lack som inte alls görs rättvisa på bilderna.
 
 
Sedan skulle jag börja jobba och ville ha ett lack som inte sticker ut för mycket, så körde på Deborah Lippmann - Sarah smile igen.
 
 
Sedan testade jag Isadora - Mother of pearl över ett vitt lack från Nordic Cap (nummer NP13). Syns inte alls hur det såg ut på bild tyvärr. Det ville inte alls fångas på bild, men lacket är fint pärlemo-igt och skimmrande i blåa toner. Längtar efter att testa det över svart, men det får bli i höst!
 
 
Nu har jag ännu ett lack från Nordic Cap på naglarna. Denna färgen vill inte heller fångas på bild. På bilderna på lacket ser det bara ut som ett cerise-rosa lack men egentligen är det neonigt och superfint. På bilden har jag matchat lack med blus och läppstift och det ser ju ut som en heeelt annan färg där.

RSS 2.0