Lillywhites - London

På Lillywhites som ligger vid Piccadilly Circus var sjukt stort. Det var sex våningar med sport och träning! Allt från en våning med golf till ett rum för mma.

Jag köpte mig ett par fina löparskor. Just nu springer jag "bara" på gymmet men hoppas att jag snart ska våga mig ut i Slottskogen. ;)


Klubbdagar <3

Igår och idag har/hade body shop klubbdagar. Bästa!

Idag träffade jag Nettan för att kolla om vi kunde hitta något vi behöver. Det är inte lätt kan jag lova. ;)

Det slutade i alla fall med att jag köpte en primer, ansiktstvätt och ansiktsvatten. På köpet fick jag lite gåvor såklart. Ett born lippy i rosa, en kroppsolja (citron) och en tvål. Fick också en energidryck för kvinnor som var fin och rosa!


Övningstenta.

Här sitter jag och äter frukost innan skolan och är nervös. Vi ska få svaren till övningstentan som berättar för oss om vi är heeeelt ute och cyklar eller inte! Hoppas att jag och Caroline har varit duktiga och har bra koll!!


Dör lite! <3


Nybakat bröd.

Att baka bröd är nog det bästa jag någonsin fått för mig att göra! Nytt färskt bröd är så himla gott och slår allt tråkigt bröd man köper färdigt med hästlängder.

Igår kväll bakade jag italienskt lantbröd (tror jag) och det var riktigt gott med nygräddade mackor till kvällsmat.

(Ps. Har äntligen fixat trådlöst nätverk så jag kan surfa snabbt på min telefon! Annars går det ju knappt att blogga från den.)


Bästa låten att träna till!



(Gjorde detta i det där nya Remby, det blev mycket mindre än jag trodde och inte så fint men ändå rätt användbart!)

Wallis - London

Jag tycker inte att Wallis har särskilt fina kläder, det mesta är lite tantigt! Men jag hittade ändå två saker jag gillade.

 

 

En ring med en stor vit sten.

 

 

En söt liten grön bolero.


Forever 21 - London

Forever 21 hade sjukt mycket fint. Tyvärr var det inte så mycket som föll mig i smaken när jag väl provade det, så det blev inte mycket alls därifrån.

 

 

Köpte ett fint grönt armband.


 

En gullig ögonfransböjare med bling bling!

 

 

Sist köpte jag en svart kjol som är lång bak och kort fram. Väldigt fin! Faktiskt ett av de plagg som jag letade efter i London och kom hem med två. ;)

Ledig <3

Idag är första dagen på vad som i alla fall känns som en hel evighet som jag faktiskt är helt ledig. Ingen föreläsning eller annat i skolan och inget pass på jobbet. Hur jävla skönt?? Än så länge har jag vaknat, ätit en ordentlig frukost med både gröt och en macka, tagit mig till gymmet och kämpat, duschat och slappat lite framför TV:n. Tyvärr så borde jag ju plugga lite nu, men det tar emot så mycket. Jag vill ju verkligen slappa lite i alla fall.

På gymmet körde jag lite styrka med hantlar och konditionsträning i intervaller. Väldigt skönt var det!


Världens bästa ballerinor!

För ett tag sedan köpte jag ett par ballerinor på H&M. När de kom hem tyckte jag att de verkade så bra att jag köpte den andra färgen också (när den var på rea till och med). Nu är jag SÅ nöjd att jag gjorde det.

 

Dessa små gulliga skönheter är de mest bekväma par ballerinaskor som jag någonsin använt. Jag har kanske inte världens mest känsliga fötter som jag vet att vissa andra har (= Jessie), men brukar ändå rätt lätt få skavsår. Nu när det har varit så galet varmt så har jag typ levt i dessa skor och mina fötter mår hur bra som helst!

 

Generellt så har H&M rätt dåliga skor som gör jätteont så jag är verkligen supernöjd! :)

 


Boots - London

På Boots blev det rätt ointressant shopping. Självklart måste man passa på att fylla på sitt förråd med värktabletter och allergimedicin när man är i London. Sen köpte jag någon spray som ska få ögonen vitare och sånt, lite för att tävla med Nettan och hennes clear eyes. ;)


Body Shop - London

Självklart passade jag på att shoppa loss inne på Body Shop i London! Det var sååå mycket billigare är här hemma i Sverige så jag kunde knappt hålla band på mig själv. ;)

 

Köpte shower gel, hand cleanse gel, beautifying oil och body butter i satsuma. Luktar så himla gott!

 

 

Sen köpte jag en chocomania body scrub, nutriganics dagkräm, nattkräm och serum och en peppermint intensive foot rescue.

 

 

Köpte också en doftspray, all-in-one face base (foundation), ögonbrynspenna och ett hemp lipbutter. Fick min favorit mascara på köpet, yay.

 

Jag var mer än lite nöjd med detta kan jag lova! Allt detta var också så billigt att det är värt att åka till London bara för att shoppa på Body Shop. ;)


Ellos.

Idag handlade jag lite på Ellos. Generellt så är jag inte direkt ett fan av Ellos, jag tycker att deras kläder ofta verkar vara rätt dåligt designade och ja, inte särskilt fina. Men självklart kan man även hitta guldkorn där!

Idag fick jag reklam hem från dem där jag hittade något som jag ville köpa till Nettan eftersom jag är en så himla fin vän och eftersom hon hatar överraskningar. Mohahaha! ;)

 

 

Jag köpte mig i alla fall en klädställning som kostar 499:- och detta var tyvärr den bästa bilden på den. Eftersom Ellos har vita bakgrunder på sina bilder så ser man knappt vita produkter på deras sida - lite irriterande.

 

 

Köpte detta nagellack som Linda bloggat om ett par gånger.

 

Även ett par träningsbyxor fick jag köpa, de var till och med på 50% rea. På bilden är de ju bakifrån såklart. :P

 

Köpte även det som är en överraskning till Nettan och eftersom hon läser mig blogg skulle det vara väldigt dumt att avslöja vad det är. Men känner jag henne rätt sitter hon väl och kollar igenom hela Ellos sida så fort hon får tillfälle, haha!


Dalblads Swebar.

Jag och Nettan har ju börjat träna väldigt mycket och ibland kan det vara svårt att fixa något att äta innan eller efter träningen. Så därför har vi köpt Dalblads Swebar och de var jag och hämtade ut idag! Det är bars som typ smakar godis, mums! Så himla bra att slänga ner i träningsväskan om man inte kan eller vill äta något annat i samband med träning. Jag och Nettis är nöjda tjejer. :)

"Barsen fungerar som en fullgod måltidsersättare och har mycket kvalitativa ingredienser och en optimal näringsmässig sammansättning. Den passar alla och ger en bra återhämtning efter träning i form av kolhydrater (fruktos och glukos) och protein (äggalbumin, mjölkprotein och vassleprotein) och lite fett. SWE BAR™är även berikad med vitaminer och mineraler."


Kycklingfärsbiffar med fetaost och soltorkade tomater.

I tisdags gjorde jag så himla god mat. Har inte haft tid att visa upp den förrän nu dock. Mitt liv är på tok för stressigt för tillfället! Jag lagade i alla fall kycklingfärsbiggar med fetaost och soltorkade tomater med potatisklyftor och tzatziki.

 

 

Först blandade jag kycklingfärsen med ett ägg, lök, feta ost och soltorkade tomater. Sedan var de klara att stekas! Så enkelt!

 

 

Tzatzikin gjorde jag med turkisk yoghurt, riven gurka, vitlök och lite mynta (tips av världens bästa Nettis).

 


Potatisklyftor är kanske lite för simpelt för att beskriva hur jag tillagade så det struntar jag i. ;) Väldigt, väldigt gott blev det i alla fall. :)

Träningsvärk.

Åh, jag har sån sjuk träningsvärk. Efter jobbet i månads gick jag och Nettan till gymmet och igår var jag mest lite öm och hade inte särskilt ont. När jag vaknade idag kunde jag knappt röra mig! Det betyder i alla fall att vi kämpade på bra men jag hoppas att det går över snart, haha.

Vi körde mest styrketräning eftersom Nettan hade glömt sina skor på en annan anläggning. Som tur är så fanns de kvar där! Vi fokuserade på mage och insidan av lår. Duktiga tjejer!

Idag och imorgon har jag långa dagar med både skola och jobb, så längtar tills fredag efter skolan då jag äntligen får träna igen! ;)


Mot en heldag på jobbet.

Jag sitter på spårvagnen på väg mot jobbet för att jobba 9-18. Är så omotiverad och har ingen lust alls att jobba, egentligen behöver jag verkligen, verkligen plugga inför tentan. Det enda positiva är att efter denna långa arbetsdag så ska jag och Nettan till gymmet - DET ser jag fram emot!! Har inte tränat sedan fredag så det ska verkligen bli skönt efter två vilodagar. :)




Ren och härlig säng.

Ligger i sängen och ska försöka sova. Jag såg på ett avsnitt av "how clean is your house?" för ett tag sedan där de pratade om kvalster. Jag fick lite panik och ångest över tanken på kvalster och min hjärna tänker gärna på sådant som jag inte vill tänka på. Så idag när jag hade tvättstugan så tvättade jag mitt täcke och madrasskydd, förra söndagen köpte jag nya kuddar på Ullared. Så allt är rent och jag bäddat i mina finaste sängkläder. Nu hoppas jag att min "fobi" för kvalster ska ge sig lite i alla fall! ;)


Brunch.

Idag har Katja varit hemma hos mig en liten sväng. Vi handlade lite gott och åt en smarrig brunch. Vi köpte croissants, varsin macka (jag valde en ciabatta), lite frukt och pucko - mums! Hon var också snäll och hjälpte mig med tvättstugan.


 


Mysig lördag. <3

Idag har jag haft en superlång dag som började med jobb. Efter det åkte jag hem och gjorde mig fin för kvällen. Sen åkte jag för att fira Nettan som nyligen blev befordrad till chef! Vi började med att dricka drinkar på Avalon, sedan åt vi mat på Lilla London och till sist blev det en hallonmojito på Drink 20.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Trött tjej!

 


Magnet-naglar.

Målade mina naglar med ett av nagellacken som jag köpte i London. Blev inte helt nöjd eftersom jag gjorde lite fel i början, men nästa gång jag testar så blir det nog riktigt snyggt! Det blev inte alls lika rosa som jag trodde att det skulle bli men det var fint ändå.

Nu ska jag lägga mig, imorgon ska jag upp och jobba! :(


Godaste fredagsmiddagen.

Idag har jag ätit världens godaste mat typ. Lagade potatisklyftor med chèvre och kyckling med min balsamicosås. Sååå gott!!!! Nom nom nom.


Fullt upp.

Jag har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna och varken haft tid eller ork att blogga. Nu är jag på väg för att träffa Evelina och efter det lovar jag att blogga. ;)


Superdrug - London

På Superdrug köpte jag ett nagellack med magnet, vet inte riktigt vad det kallas eller vad som kommer hända men det ska bli spännande att prova. Köpte även ett glitter till naglarna som jag inte heller har en aning om hur det kommer bli! Spännande, spännande. ;)

 

 


Ullis. <3

Nu är jag, Nettan och Linda på väg hem efter en lång dag av shopping. Mys!


Lush - London

På Lush köpte jag Bubblegum lip scrub. I Sverige kostar de 89:-, i London köpte jag den för £4,95 vilket är ca 55:-. Den luktar så himla, himla gott och är rosa och fin!

 


Topshop - London

Topshop var tyvärr lite av en besvikelse för oss. Jag var den enda som köpte något och det blev endast detta nagellack. Längtar efter att testa det på! Lite svårt att få färgen på bild men jag hoppas att det syns - den är typ oljig, guld med lite blått. Svårt att förklara men tror den kommer vara riktigt snygg på! :)

 


Shopping i London.

Det blev en del shopping för oss i London. Jag tänkte visa upp lite av den i alla fall, uppdelat på vilken affär den/det är köpt på!

Här är ett litet smakprov på det jag köpt innan vår sista shoppingdag!


True Blood.


Bara en månad kvar! <3 Yay!

GCB.

Har nyss vaknat och sitter och kollar på GCB. Har varit såå trött sedan London så det var skönt att sova länge. Brukar titta på det på TV men missade det i tisdags eftersom vi kom hem sent efter flygresan. Jag dör på det, så himla roligt! Önskar nästan att man var rik och bodde i Texas. ;)

 


Mattias 18 år. <3

Idag fyller min lillebror hela 18 år. Det betyder att jag är gammal!!! Därför går jag och min uggla från London på kalas nu. Kom hem därifrån sent igår kväll och har haft det sååå bra! (med vissa undantag..)

 

 

Ringen kommer från New Look och kostar £5,99 = ca 66 kronor. :)


London!

Vi är framme i London och njuter av ett glas vin. Nu kom maten! :D


Mean Girls.

Idag har jag varit i skolan och sedan tränat med Jessie och Nettan. Nu sitter jag och slappar och ska packa inför imorgon! London here we come!!

Kollar på sjuan som visar bästaste Mean Girls medan jag fixar. :)


Lång dag - trött tjej.

Idag jobbade jag till klockan 18 och sedan gick jag och Nettan till gymmet. Vi tränade mest styrketräning på grund av mitt knä, men körde i alla fall 15 minuter crosstrainer. Det gick bra och känns helt okej i knät, så förhoppningsvis är det helt återställt snart! Måste ju orka med att springa runt och shoppa i London!!!!

Kom hem rätt sent och har kollat på Revenge på TV. Spännande!!! Nu är jag helt slut och ska faktiskt lägga mig!


Frukost på jobbet.

Idag var jag och vår nya chef Nettis och handlade frukost innan jobbet. Mysig start på dagen eller vad?

 


Vitamin C Eye Reviver Duo.

Dagens recension blir på Vitamin C Eye Reviver Duo som är en ögonkräm med två olika användningsområden. Om jag ska vara ärlig är jag lite dålig på att använda den eftersom jag inte riktigt förstår grejen med ögonkrämer. Märker ingen skillnad om jag använder eller inte.

Såhär beskriver Body Shop produkten:
Huden runt ögonen ska självklart få sitt när det gäller lyster, med två produkter i en! Den tvåändade flaskan har en skön gel med roll-on i ena änden, för att friska upp huden, medan krämen med sin applikator i andra änden verkar fuktighetsbevarande och hjälper till att minska intrycket av mörka ringar.

 

Positivt:
* Skön och svalkande

 

Negativt:
* Märker ingen skillnad om jag använder den eller inte

Kom på medan jag skrev detta att jag inte direkt har några starka känslor över denna produkten. Det enda jag egentligen tycker är att den sidan med roll-on är svalkande och uppiggande, vilket är skönt på morgonen om man är trött. Jag har inte problem med mörka ringar under ögonen och märker ingen skillnad med denna produkten. Vitamin C Eye Reviver Duo får 5/10 av mig.


London!

Idag har jag börjat packa väskan för på lördag åker vi!!!! :D

 


Camomile Gentle Eye Make Up Remover.

Dagens recension blir på Camomile Gentle Eye Make Up Remover. Det är en mild sminkborttagning helt enkelt. Jag vet att min kära vän Jessie tycker att den svider mycket, så vad som är milt är väl individuellt - själv tycker jag att det svider mindre i ögonen av denna än andra jag testat tidigare.


Body Shops produktbeskrivning:
En mild lotion som effektivt tar bort ögonmakeup samtidigt som den är mild och mjuk mot området kring ögonen och ögonfransarna. Lämplig för alla hudtyper.

 

 

Positivt:
* Mild (enligt mig i alla fall)
* Tar bort smink snabbt och effektivt
* Räcker länge

Negativt:
* Priset, man bör hitta en likvärdig produkt till ett bättre pris.


Jag tycker att det är en bra sminkborttagning, i första hand så tycker jag att den är bra eftersom den är mildare än de jag använt tidigare. Att slippa att ögonen svider massa är ju definitivt ett plus tycker jag! Annars så känner jag kanske lite sminkborttagning som sminkborttagning... Jag tycker om att köpa bra produkter som känns lite lyxigare och då får de absolut vara dyrare än de vanliga budget märkena, så länge man märker att de är bättre. Därför får Camomile Gentle Eye Make Up Remover "bara" 6/10.


Lunch med Katja.

Idag åt jag lunch med Katja som lånade ut två oyster till Nettan och Jessie för på lördag åker vi till London!!!

Vi åt nepalesisk mat, jag tyckte det var väldigt likt indiskt. Gott och mättande var det i alla fall!


RSS 2.0