God Jul!

Nu har jag kommit hem efter en lång dag med julfirande och ska avslöja vad som fanns i lucka nummer 24. :)

I den allra sista luckan fanns en Polynesia Monoi Body Balm, som Body Shop beskriver på detta sätt:
Vill du njuta av en lite kraftigare och krämigare fuktighetsbevarare är det Spa Wisdom™ Polynesia Monoi Body Balm du ska applicera och massera in på huden. Här finns inte bara ljuvligt tropiskt doftande monoiolja, den är dessutom fullt av fuktighetsbevarande, mjukgörande och vårdande ingredienser.

Detta var alltså den allra sista luckan och det känns riktigt tråkigt. Body Shops julkalender är något som verkligen lyser upp i december och jag kommer sakna det riktigt mycket! Årets kalender innehöll ett antal gamla favoriter men även mycket nya produkter som ska bli spännande att testa. Ur Spa Wisdom serien har jag inte köpt många produkter men i år fanns det rätt mycket från den serien och det ska bli roligt att testa och förhoppningsvis hitta lite nya favoriter!

Kalendrarna finns i tre storlekar och jag har haft den största som kostade 1200:- och det var den verkligen värd! Värdet på kalendern var minst 2354:- och det var den som sagt absolut värd. Skulle ha köpt en var av de andra storlekarna också! ;)

Lucka nummer 23.

Dagens lucka innehöll en Deep Sleep Dreamy Pillow & Body Mist, en spray man kan spraya på kudden eller kroppen för att sova bättre. Eftersom jag sover rätt dåligt så har jag kollat in denna men inte köpt den så ser verkligen fram emot att testa den!


En snabbtorkande sprej vars doft hjälper dig att koppla av för en god natts sömn. En unik inkapslingsteknik frigör doften stegvis under natten när du rör dig i sängen.

Imorgon är det sista luckan som ska öppnas och jag längtar redan till nästa år! ;)

I den 22:a luckan...

...fanns en reseförpackning av Polynesia Lotus & Frangipani Body Puree.

Om du föredrar en lite lättare fuktighetsbevarare är Spa Wisdom™ Polynesia Lotus & Frangipani Body Puree något för dig. Den sköna gelékonsistensen rymmer extrakt av lotus och frangipani, men också fuktighetsbevarande Community Fair Trade-producerad ekologisk kallpressad kokosnötsolja från Samoa.

21:a december.

I dagens lucka fanns det en Monoi Miracle Oil, en produkt som min kära vän Nettan tycker är fantastisk.

Sätt pricken över i på ditt polynesiska hemmaspa med Spa Wisdom™ Polynesia Monoi Miracle Oil. Det är verkligen en liten mirakelolja –den fungerar lika bra som fuktighetsbevarare direkt på huden som en badolja, massageolja eller att applicera i hår och hårbotten som en förbehandling.

Lucka nummer 20.

Oj, missade att blogga igår och nästan idag också. Skyller på att jag har varit sjuk och för trött för att sitta upp. ;)

I gårdagens lucka fanns en Peppermint Cooling Foot Lotion, även den är något jag använder i vanliga fall och något som jag nu har stora mängder av!

Fuktighetsbevarande och med extra mjukgörande egenskaper. Community Trade-producerad pepparmyntsolja svalkar skönt.

19:e luckan!

I dagens lucka fanns en Coconut Lip Butter. Jag älskar kokosnöt så är nöjd med den doften. :)

Få perfekt pussvänliga läppar med Coconut Lip Butter! Vårt intensivt fuktighetsbevarande Lip Butter har en härligt krämig konsistens som bara smälter in på läpparna och verkar fuktighetsbevarande och mjukgörande. Vad gör läpparna så mjuka? Community Trade-producerad kokosnötsolja, shiasmör från Ghana och ekologiskt bivax, förstås!

Den 18:e december.

I dagens lucka fanns en Polynesia Kaffir Lime & Coconut Shower Gel. Den luktar gott men är mer intresserad av den body wash med aprikos och basilika som fanns i lucka fyra.


Lördagen den 17:e.

I gårdagens lucka fanns en Harmonising Massage Oil.

En skönt avkopplande massageolja med citrongräs. Oljan har inspirerats av traditionell thailändsk massage och zonterapi. Passar perfekt för att massera in på händer och fötter.

Lucka nummer 16.

Eftersom jag var sjukt stressad i fredags och glömde bort att blogga och sedan spenderade hela lördagen i Malmö på julfest så kommer fredagens lucka först nu!

I luckan fanns en Moringa Milk Body Lotion i reseförpackning, egentligen föredrar jag fruktiga dofter över blommiga men denna luktar faktiskt gott. :)


Ljuvligt blomsterdoftande fuktighetsbevarare av lite lättare typ. Absorberas av huden på nolltid och verkar mjukgörande och fuktighetsbevarande i upp till 12 timmar.

15:e luckan.

Dagens lucka innehöll ett läppglans, Love Gloss, dock inte i samma färg som på bilden utan i neutral. Nu är det för övrligt endast nio luckor kvar att öppna. :(

Kärlek på läpparna! Njut av ett ljuvligt läppglans med en speciell hjärtformad applikator som gör det lätt att få en perfekt applikation med precis rätt mängd läppglans. Den superfräscha passionsfruktoljan är både fuktighetsbevarande och underbart doftande.

14:e decembers lucka

Glömde lägga upp gårdagens lucka igår så den kommer nu.

Luckan innehöll en liten body wash med ingefära. Det är en av limited edition dofterna denna julen och jag har ingefära body butter och de luktar väldigt gott på! :)

 


13:e december.

Idag, på lucia, fick vi hårinpackning i kalendern. Denna har jag haft i reseförpackning och tycker väl inte att den är jättebra. Föredrar faktiskt den jag köper på Ullared för 15 kr, haha.

 


Lucka nummer 12.

Idag fick jag en Pomegranate & Raspberry Body, Room & Linen Spritz i min adventskalender.  Den luktar riktigt, riktigt gott och man kan spraya den på (som man hör på namnet) kroppen, i luften eller på t.ex din kudde.

Den innovativa Body, Room & Linen Spritz är perfekt för att spraya doft i hallen, på sängkläderna eller till och med på kroppen – allt för en lite mer omedelbar doft. Pomegranate & Raspberry har en lockande doft som består av toppnoter från röda vinbär och granatäpple, svartvinbärsextrakt och härligt frisk eterisk olja av citron.



11:e december

Dagens lucka innehöll Wild Rose Nourishing Hand Butter som är en produkt som jag använder dagligen! Tar den (nästan) varje kväll när jag går och lägger mig för att hålla händerna från att bli torra och hemska!

Skäm bort dina händer med en regelbunden och effektiv fuktighetsbevarande behandling. Wild Rose Nourishing Hand Butter vårdar och fuktighetsbevarar huden i upp till 24 timmar. Massera in för en effektivare effekt.

Den tionde..

Idag fick vi en shea body scrub i kalendern.

 


9e december

Gårdagens lucka innehöll alltså denna:

 


Hemma hos mamma..

Och myser med bröder och bakar lussebullar och äter julmust-kyckling. Myys!!


Nionde luckan.

Bakom lucka nummer nio fanns en Peppermint smoothing pumice foot scrub. En skön och mintig skrubb för fötterna.

Stängde av datorn så det blir ingen bild eftersom tre har för dåligt internet för att ladda upp bilder på bloggen! Grr


Bakom åttonde luckan..

Gömde sig en Total Energy Exhilarating Body Wash. Body Shop själva beskriver produkten med denna text:

En fräscht kryddig rengörare i gelékonsistens, med skönt exfolierande partiklar. Gör huden mjuk och len och doftar härligt uppfriskande i duschen. Det perfekta sättet att starta dagen på!


Den sjunde december.

Den sjunde luckan innehöll en bortse till ansiktet. Man använder den för att tvätta ansiktet helt enkelt. Kanske inte den roligaste luckan, men säkert bra för huden. :)

 


Sjätte luckan.

I dagens lucka fanns en liten reseförpackning på ett balsam i samma sort som vi fick schampo i första luckan. Bra att ha när man reser bort eller för att ta med sig när man tränar! :)


North American Sportbar & Restaurant

Igår efter jobbet träffade jag pappa, styvmor och lillebror och åt mat på North American Sportbar i Vastastan. Jag åt kycklingfilé med American fries och jalapeno bearnaise. Det var riktigt gott. Perfekt ställe för bakfyllemat eller för en lat söndag helt enkelt!

Såhär god såg min mat ut.

Här är menyn, dock var den lite annorlunda när vi var där eftersom det var söndag. :)

Femte december.

Dagens lucka innehöll en Wild Rose Hand Cream, perfekt storlek för att slänga ner i handväskan! Jag är beroende av handkräm och tar det flera gånger om dagen så det är verkligen något som går åt för mig! :) Vad Body Shop själva säger om denna produkt:

 

Denna skönt fuktighetsbevarande kräm absorberas snabbt och lätt av huden. Handkrämen skyddar dessutom mot solens ultravioletta strålar med solskyddsfaktor 15.

 


Fjärde december

I dagens lucka i min adventskalender från Body Shop fanns denna body wash:


Jessie J.

Jag har lyssnat en del på Jessie J idag på spotify och hade en bild av hur hon ser ut. Svart, hård, nitar. Ner till vänster på Spotify finns ju dock en bild på artisten och på en låt såg hon väldigt annorlunda ut så jag googlade lite bilder och det är rätt sjukt hur stor skillnad det är!

Bilderna till vänster är så som jag såg henne innan och till höger är de "nya" bilderna jag hittade på henne. Hon ser så mycket mer sårbar och vacker ut på de bilderna, tycker jag.

Även i dessa videorna är det stor skillnad från Do it like a dude till Who you are så känns det som en stor förvandling.









Tredje luckan.

I dagens lucka fick man sminkborttagning. Det är faktiskt denna som jag använder i vanliga fall, så det är ju perfekt! :) Dock har jag rätt mycket nu eftersom jag även fick Jessies sådan som inte gillade den.. Men, men, jag behöver alltså inte köpa sminkborttagning på riktigt länge!


Andra december

Dagens lucka innehöll en "define & lengthen mascara". Hoppas den är lika bra som min body shop-favorit "super volume mascara". :)


Julkalender!


Idag är det första december och det innebär att jag fick öppna den första luckan i min julkalender från Body Shop!


I dagens lucka gömde sig ett schampo i en liten reseförpackning!

RSS 2.0