Mars naglar.

Som vanligt har halva nästkommande månad gått innan jag lägger upp månadens naglar. I mars glömde jag dessutom att fota en manikyr. Har haft (har fortfarande) sjukt mycket att göra med c-uppsats och sådant, så får skylla på det. Temat för naglarna i mars var definitivt nagellack köpta i New York!

Första lacket var detta sjukt snygga, hmm jag vill nog säga magenta... Ja, det är lite lila men mest rosa i vilket fall som helst. Det är faktiskt svårt att beskriva färger, förstår att alla färgblinda stackare har det jobbigt! Marc Jacobs - Oui! är det hur som helst som jag har på naglarna här. Detta lacket köptes liiiite eftersom det är Marc Jacobs och jag helt enkelt ville ha ett av hans lack. Liiite på grund av namnet, eftersom oui betyder ja på franska och temat för vår resa var just att säga ja. Sjukt passande tyckte jag. Men mest köpte jag det såklart på grund av färgen!
 
Sedan testade jag Essie - resort fling som är ett ljust persikofärgat lack. Så himla fint och vårigt. Passade på att testa Urban Oufitters - after party på mina ringfingrar. Det är ett multiglitter med stora hexagon-formade blingisar. Väldigt fint, men det blev ett väldigt tjockt lager innan jag var nöjd med antalet hexagoner!
 
 
Det lacket som jag missade att fota ville jag ändå visa, så att de (endast) fyra lacken som inhandlades i New York får visas upp i samma inlägg. Det är Urban Outfitters - afterhours vilket är ett rosa-silvrigt holografiskt glitter. Det är fruktansvärt vacker i solen som man kanske kan anta när man ser hur fint blixten plockar fram det holografiska. Alltså kär. Fruktansvärt att få bort dock, enda nackdelen med glitterlack.


 

Livet är fullt av lockelser.


Fick ett (tredje?) mail om 15% extra på all rea hos Asos och kunde inte motstå längre. Spenderade hälften av vad jag hade kvar att leva på denna månaden. Vilket kanske var rätt korkat eftersom det är drygt två veckor tills kontot fylls på. Men jag kunde som sagt inte motstå.

Jag köpte bourjois bronzing kit som jag hört bra saker om från en av mina favoriter när det gäller skönhets-vloggar. Alltså bronzern i sig, får se vad det är för andra produkter som kommer med. Bronzern luktar i vilket fall choklad och ska vara matt. Kostade strax under 140kr och det ingår en del grejer ser det ut som på bilden.

Har varit sugen på en playsuit ett tag så slog till och köpte två. En mer vardags-aktig med söta polkadots och en med sjukt fint mönster som också var nästan lika billig som bronze-setet. 

Ingen shopping på Asos slutar nagellacks-lös för mig. Såklart... Två models own blev det. Ett skimrande bronzeigt och ett (påstås vara matt) entonigt lila.

Nu får jag försöka tömma frysen istället för att handla mat. Men det var det nog värt!


RSS 2.0