When you try your best but you don't succeed.

 
Jag när jag försöker komma igång med att blogga igen. :(

Julis naglar.

Här kommer mina naglar från juli. Bättre sent än aldrig...? ;)
 
 
Juli började med China Glaze - Drawn to you. Ett lila magnetlack som är supersnyggt. Tyvärr är det svårt att få det jämt med mönstret från magneterna så det blir tyvärr inte snyggt som det skulle kunna bli!
 
 
Sedan testade jag OPI - Pamplona Purple. En fin lila som jag köpte på rean på Åhléns. Väldigt, väldigt dåliga bilder tyvärr, men den ÄR fin i alla fall!
 
 
På Ullared fyndade jag två lack från China Glaze. Först testade jag China Glaze - Mimosa's before mani's, som är en något guldskimrande korallig färg. VÄLDIGT fin!
 
 
Sedan testade jag China Glaze - Purple Panic som förvånade mig genom att vara ett matt lack. Sjukt snyggt men gör sig tyvärr inte så bra på bild som i verkligheten.
 
 
Sist fixade jag naglarna inför en fotbollsmatch så de fick såklart vara blå-vita! Basen är ett vitt lack från Nordic Cap, 10-kronors lacken på Hemköp. Det blåa göööör snygga glittret är Louise Gray for Topshop - Junkyard.

Göteborgare på heltid.

Nu är jag (äntligen) Göteborgare på heltid igen. I fredags jobbade jag sista dagen i Falköping och nu jobbar jag i Göteborg denna veckan. Jobbet i Falköping var fantastiskt roligt och lärorikt och verkligen hur bra som helst. Däremot var Falköping i sig riktigt värdelöst så det känns skönt att vara tillbaka i min bästaste stad.
 
I fredags efter jag kommit hem var jag ute och åt och drack med fem fina föredetta kollegor. I lördags var jag på Ullis med mamma som gärna ville åka dit. Sedan har jag slappat lite men mest av allt har jag städat och fixat här hemma, något som inte gjorts på hela sommaren. Snart är nog allt fixat och jag nöjd, men det tar sjukt mycket tid tyvärr.
 
 
Hejdå till ekonomisektionens korridor.
 
Mycket glada tjejer med goda drinkar.
 

RSS 2.0