Mitt-i-veckan-mys.

Gjorde mig precis en stoooor kopp chai latte och en nyttig(are) version av cheesecake. Tog vaniljkesella, blåbär (som jag värmde en aning), digestivekex och varvade. Väldigt gott. Har precis avnjutit detta framför ett avsnitt av Förhäxad från säsong två. Helt okej onsdagskväll såhär efter praktik och spinning.
 
 

Adventskalender - sjunde och åttonde.

Jag är sjukt dålig på att visa upp min adventskalender, men här kommer i alla fall två till luckor!
Den sjunde och åttonde fick jag ett nagellack och jelly beans. Nagellacket såg jag hos newlypolished på instagram för ett par månader sedan (?) och nämde för Nettan att jag gillade. Det blir nog myyyycket fint.
"Jelly beansen" tog precis slut. Vissa smaker var så fruktansvärt goda att jag skulle kunna äta min vikt i dem, medan två smaker var (enligt mig) oätbara. Hur som helst - väldigt gulliga!
 
 

Adventskalender - femte och sjätte.

Oops, har missat ett par dagar av kalendern! Den femte fick jag schampo och den sjätte en flaska rödvin. Wiiiie!
Lockelser...

Jag intalade mig själv att jag absolut inte fick köpa ett dyrt lack jag var sugen på. Så har Beautybay det på 50%... Oops, men... VEM KAN MOTSTÅ??? Ååååh, jag är hopplös.


Snöööö!!

Äntligen! Den försvinner väl snabbt men jag är glad ändå. 
Adventskalender - fjärde december.

I dagens paket fick jag en julig protein bar. Ska bli spännande att testa!


PS. HUR fina är mina juligt mönstrade fleece mjukisar???? Älskar!!!!!

Novembers naglar.

 
China glaze - galactic gray är ett grått holografiskt lack som fick inleda november. Jag älskar holografiskt, men utan en kamerablixt eller solen som skiner på naglarna är de inte riktigt lika fantastiska, tyvärr. Men jag älskar det ändå!
 
 
Sedan testade jag China glaze - don't make me wine som är såååå fint. Det är typ vinrött med lite aubergine, väldigt fint.
 
 
Maybelline - volcanic red fick avsluta november, ett rött och juligt lack som jag körde på eftersom jag var/ÄR sugen på jul!!!! Fint, enkelt och klassist rött skimmrande lack.

Adventskalender - 2:a och 3:e december

I gårdagens paket fick jag en handkräm och i dagens en dagkräm. Så himla fina presenter får jag av mitt hjärta. <3
 Adventskalender.

I år skippade jag och Nettan body shops adventskalender och bestämde oss istället för att fixa kalendrar till varandra. Hur bra?!
 

Jag öppnade mitt första paket med adventsfrukost och mys. Bakom lucka nummer ett gömde sig en bok: Nya kontakter - Sophie Kinsella. Den ska jag börja njuta av nu!

RSS 2.0