Lampskärmar.

Sen gick vi till Chilli också. Där hittade jag lila lampskärmar som jag har letat efter ett tag för bara 10:- styck så jag köpte två sådana.


Efter shoppingen åkte Nettan till jobbet och jag gick till gymmet och var superduktig!

Kundklubbsdagar på Body Shop. <3

Nu är det kundklubbsdagar på Body Shop så jag och Nettan träffades självklart för att shoppa lite. ;)

 

Man fick 20% rabatt på en vara och om man handlade över 400:- så fick man en present också. Jag köpte Nutriganics Youth Drops och när man köpte den fick man en necessär med fyra reseprodukter från serien Nutriganics; Smoothing Day Cream, Smoothing Night Cream, Foaming Facial Wash och Refreshing Toner. Perfekt inför vår London-resa! :) Sen köpte jag en Cleansing Gel i samma serie.

 

 

Jag köpte en Strawberry Hand Cleanse Gel också, de är så himla bra! Till skillnad från de flesta handdesinfektioner så luktar den inte massa stark alkohol utan mer som en god drink! Gåvan som jag fick eftersom jag handlade över 400:- var en shower gel och en body spritz från SPA Wisdom. Fick även ett test på Shea Body butter och skänkte 10:- för ett skolkit till en flicka i Kongo! Body Shop är bäst! <3


London <3.

 

Biljetter till London i maj är bokade. Längtar!!!! :D


På väg hem till mig..

H&M har ett erbjudande med 10% på hela ditt köp plus fri frakt så igår beställde jag denna snygga trenchcoaten fast i rött:

LÄNGTAR!!!

Morotsmuffins

Jag är på jobbet och Nettan bjuder på morotsmuffins. Mums! :D


Nybakat bröd.

 

Jag har varit väldigt duktig idag och bakat bröd. Åt en skiva precis när de kommit ut ur ugnen, såååå gott!

Naglar.

I fredags när jag och Sara B gick på stan eftersom jag skulle köpa denna, så köpte jag ett nagellack som är sjukt snyggt!! Det är från Maybelline men deras billigare serie typ och kostar bara 30 kronor!

 

Jag valde att ta det turkosa lacket med ett silvrigt grafitti över. Så nöjd!

 


Ny dator!

Idag var jag och min storebror på Inet och fixade med en ny dator till mig. Min dator har börjat låta sjukt mycket och det luktar lite bränt ibland, så det känns som att det var dags. Eftersom vi är lite geeks så byggde vi ihop en egen med hjälp av killen på Inet. De är sjukt trevliga och kunniga där och man får alltid bra hjälp till skillnad från på så sjukt många andra ställen! Detta chassit kommer jag i alla fall att ha: :)

 

Efter det åkte vi till pappas galleri där han hade vernissage och drack ett glas vin och åt några snittar. Vinet var så sjukt gott, måste fråga pappis vad det heter!! Ikväll blir det mys med Sara B!


Dig ska jag köpa imorgon.

Längtar!

 


Once upon a time.

Usch va fullt upp jag har haft efter att jag var sjuk. Har varit så stressad. I förmiddags hade jag omtenta så har spenderat den mesta av min tid med näsan i kurslitteratur. Äntligen är det gjort och nu hoppas jag verkligen på ett G. :)

Efter tentan så städade jag vilket jag också varit för stressad för att göra, men nu ska jag förhoppningsvis ha mer tider över till att både städa och blogga. ;)

Nu sitter jag och tittar på Once Upon A Time på kanal 5. Ibland är det mysigt att följa TV-serier på TV istället för att kolla på datorn tycker jag!


Eyes Lips Face.

Idag var jag på Hemköp och hämtade ut mitt paket från ELF! Äntligen! I paketet fanns två läppstift av olika sorter, "powder puffs", ögonskuggor, ett nagellack och ett nagellack som gör färger matta.


Paketet innehöll, utöver det jag beställt, en mystery bag. I den fanns dessa produkter:

Två nagellack i färgerna Glitter Glam & Metal Madness, en Shimmer Eyeliner Pencil i färgen Gunmetal och en Gem tools - Travel mirror.

Värdet på min mystery bag är ungefär 58:- och fyra gratis produkter säger man väl aldrig nej till?!

Fortfarande sjuk...

Det är fortfarande väldigt synd om mig. :( Jag är så sjuk att jag inte ens orkar ligga ner. Att vara såhär sjuk är nog det värsta i världen och det sämsta med att bo ensam. Fy!


RSS 2.0