Träning och mojitos.

Denna dagen började (ish) med träning. Det blev Zumba tillsammans med Maria. Som vanligt hänger man med sådär bra, men blir i alla fall svettig och gör mitt bästa. Vissa personer ser ju faktiskt sexiga ut när de dansar Zumba, jag är inte en av dem.  Känner mig stel som en pinne och inte det minsta snygg. Men, jag är inte där för att vara sexig eller snygg så det gör faktiskt inget alls. 

Efter dusch tog jag mig hem till mamma och åt mat. Sedan har vi solat, promenerat, solat mer och druckit mojitos. MUMS. Bra dag helt enkelt. 



Måndags och tisdags träning.

Suck. Jag försöker i alla fall, men det här med bloggandet kommer inte direkt per automatik för tillfället... 

Igår blev det ett MRL-pass och idag lite crosstrainer följt av ett pass AfHo. Jag har väl klarat av att träna (/röra på mig) fyra gånger i veckan sedan jag skrev att jag skulle göra det, men knappt. En del kortare, långsamma promenader i solen som jag inte skulle räkna som träning. Dock sa jag ju att promenader skulle räknas till kvoten. Nu är det tisdag och jag har redan tränat (svettig träning!) två gånger. Denna veckan höjer jag därför mitt mål till fem gånger.

Rosa detaljer på väg till dagens träning.

Ett undangömt gammalt fynd!



Hittade en liiite torr mascara.....

(Rensar och har mig här hemma och hittade denna bland mitt gamla "efter-tränings-smink" som jag hade när jag jobbade kväll. Innan jag började plugga, när jag och Jessie tränade på World Class. Över 3 år sedan alltså.)

Je t'aime Paris.

 
Klicka på bilden och rösta på mitt bidrag för en sjukt liten chans att bli bjuden på en resa till Paris. ;)

Ps. Det är farligt att träna hårt.



Då kan detta hända, haha. ;)

Söndagens träning.

Söndagen började med en ordentlig frukost. Surdegs-rostisar med kyckling, apelsin, vaniljkesella blandat med yoghurt och toppat med varma hallon och ett stort glas hemmagjord chokladmjölk. Stora helgfrukostar är väl typ det bästa som finns?! 
 
 
Några timmar senare blev det ett pass Bodyattack. Har träningsvärk hela baksidan av benen, från rumpan ner till vaderna, idag. Herregud va jobbigt det passet är, speciellt då jag verkligen inte är i samma form som i början av året. 
På eftermiddagen och kvällen mådde jag inte alls bra och därför kommer gårdagens träning idag istället för igår. Idag tror jag blir vilodag faktiskt.
 

Crosstrainer + CX.

Min fredag inleddes av ett seminarium på morgonen. Efter detta var det såklart dags för träning. Då blev det tio minuter på crosstrainern innan mitt CX pass eftersom det var den stunden jag hann med innan passet började.
Jag märker så stor skillnad sedan innan dessa två (nästan tre?) månader utan träning. Känner mig mycket svagare och verkligen i mycket sämre form. Det känns såklart väldigt tråkigt men nu är ju tanken att komma igång igen och bli starkare och i bättre form än jag var i februari! Snart är jag en riktig biff, haha.

Lite träningstights cravings.

Zumba och omelett.

Idag förberedde sig min grupp i för morgondagens seminarium och var klara redan strax efter 10. Då passade jag på att gå på Zumba hos den enda instruktören där jag någonsin har haft roligt på ett Zumba-pass. Tyvärr går detta passet vid lunchtid och det är sällan jag har möjlighet att gå på det.

Nu har jag hur som helst kommit hem och ätit en äggviteomelett med tomat, rökt lax och fetaost. Set inte så vackert ut men sååå gott. Kryddar med lite chiliflakes så blir det lite spicy också, vilket jag gillar i alla fall!


Dagens träning.

Oj, har visst missat att blogga några dagar. Så förvånande.

Hur som helst har jag kommit hem, duschat och ätit efter dagens träning. Körde cykel 30 med min bästa instruktör när det gäller spinning. Har haft ont i halsen nu i början av veckan, det tillsammans med allmän deppighet blir en enkel ursäkt att skippa träning. Men körde som sagt lite spinning idag och nöjde mig då med en halvtimme på grund av halsont. Plus att jag inte alls var sugen på cx som går efter. Trots att passet bara är en halvtimme är man riktigt trött om man kör på ordentligt. Har aldrig kört spinning i en timme men däremot i 45 min och den extra kvarten gör inte passet jobbigare eller mer svettigt eftersom man får vila mellan vissa låtar. När det gäller 30 så kör man på hela halvtimmen, fuskar man då inte med motståndet och gör det för enkelt för sig själv så blir det faktiskt en riktigt intensiv halvtimme.




Onsdagens träning.

Oj, missade visst att blogga om träningen igår. Igår hade jag verkligen ingen lust att gå hemifrån så körde bara lite "hemmagym" i form av planka, squats, armhävningar, crunch, hantlar (biceps och triceps). Bättre än inget! :) 
 
Sedan hade jag lite ägg som var dags att ta slut på = ursäkt att unna sig lite pannkakor! Om nom nom.
 
 

AfHo.

Dagens träning blev Nordic Wellness nyaste tillskott till dansklasser - AfHo. AfHo med sitt lite skumma namn syftar till Afro och House då det är en "fusion" mellan dessa.

Jag är inte den största beundraren av danspass i allmänhet egentligen, men kände ändå att det skulle vara roligt att testa. Hur som helst var passet något svårt att hänga med i för nybörjare, trots att det var en koreografi på kanske max 15 steg som man körde under hela passet. Trots att passet bara (?) är på 45 minuter hinner man arbeta fram ordentligt med svett. Osäker på om jag kommer testa det igen, men vi får väl se! Instruktören var väldigt gullig och bra i alla fall.
 

Michael Kors cravings.

Är sugen på både det ena och andra från Michael Kors just nu. De genomgående teman som finns kan man väl säga är roséguld och ceriserosa. Så sjukt snyggt. Kanske ska ta sig en vända till Woodbury...
 
 
 
1. Armband i roséguld med bling nummer 1.
2. Armband i roséguld med bling nummer 2.
3. Halsband i roséguld med bling.
4. Armband i roséguld med bling nummer 3.
5. Armband i roséguld med bling nummer 4.
6. Armband i roséguld med bling nummer 5.
7. Ring i roséguld med bling nummer 1.
8. Ring i roséguld med bling nummer 2.
9. Klocka i roséguld med cerise urtavla.
10. Cerise handväska.
11. Cerise plånbok.
12. Cerise mobilplånbok.
13. Kilklack nummer 1.
14. Kilklack nummer 2.
15. Nagellack och läppglans.
16. Cerise stickad tröja.
17. Klänning med dragkedja och bälte.
18. Maxiklänning med slits.
 
Mina absoluta favoriter måste nog vara nummer 8, 12, 14 och 16. Dessutom är dessa produkter inte de enda jag skulle kunna tänka mig från herr Kors just nu, man kan säga att det finns sjukt mycket fint just nu och jag är kär.

C-uppsats.

Idag hade vi vår opponering på c-uppsatsen. Uppsatsen är inte betygsatt förrän om en månad men det omdömme vi fick var väldigt lovande. Uppsatsens olika delar beskrivs i protokollet som "utmärkt", "föredömligt", "innehållsrikt" och "intresseväckande". Uppsatsen i sin helhet beskrivs som "mycket välskriven". Rubriken som syftar till vad som ska åtgärdas för att uppnå betyget godkänt ekar tomt. Kunde det ens gått bättre?? Så. Himla. Nöjd. Och. Glad. 
 
Allt slit och stress lönar sig äntligen. Nu har vi dessutom varit inne och pillat på det allra sista och uppsatsen är officiellt helt redo för inlämning. Fantastiskt.
 

Efter-tränings-snack.


Efter många om och men försöker jag komma igång ordentligt med träningen igen. New York och c-uppsats har satt lite käppar i hjulet men nu sjutton! 

Denna söndag började med en frukostdejt tillsammans med en av mina bästaste tjejer och sedan tog jag mig till gymmet och körde spinning och cx. När jag kom hem blev det ett stort mellanmål i form av en Goolife bar (caramel coco - MUMS), en liten skål med vaniljkesella blandat med lite vaniljyoghurt och toppat med färska jordgubbar samt en apelsin. Och ett stort glas vatten såklart.

Från och med denna veckan (alltså den som börjar imorgon) så är det träning minst fyra dagar i veckan som gäller. Om det är en lugnare promenad i Slottsskogen spelar ingen roll, men fyra dagar ska jag röra på mig mer än vad vardagen annars erbjuder. För att lyckas med detta ska jag försöka blogga om min träning, då kommer jag ju inte vilja misslyckas!? Den som lever får se...

Aprils naglar.


Bästis storasyster startade april med black & white-party. Körde på en vit manikyr med svarta stenar för att matcha festen. Testade med ett topplack som torkas i UV-lampa och det blev inte superbra så har en del märken på naglarna tyvärr. Och här har någon sten redan ramlat av.

 
Sedan var det dags för match så jag körde lite blått på mina långfingrar. Detta i form av Topshop - Junkyard. Inte särskilt snyggt men ibland har man inte tid ens med naglar.

På grund av tidsbrist förberedde jag mig sedan på påsk och gjorde en enkel fransk manikyr med ett vitt lack från nailgirls. Tyvärr står det inte på flaskan vad färgen heter.
 
Sedan var det då påsk och detta firades såklart med lite nailart. Basen på alla naglar är Models own - banana split. Den har en sådan "scratch n' sniff" grej på flaskan som luktar banangodis.Väldigt fnissigt! Vänsterhanden består av två vita kaniner (Starnails; vitt 10-kronorslack från Hemköp), öron och nos på båda kaniner är fantastiska Isadora - rosette (vilken även står för prickar både på höger och vänster hand). Sedan har vi en blandning av Isadora - gothic black och Depends svarta artliner avseende ögon och morrhår (även högerhandens kycklings ögon faller in under denna kategori). I övrigt är kycklingens näbb och fossingar Maybelline - orange couture. Detta lack står även för prickar på vänsterhanden. Högerhandens tumme fick några nailart-stickers i form av blommor i rosa och grönt. Phew. Väldigt gulligt tyckte jag och jag fick himla massa komplimanger för dem.
 
 
Caroline tror inte att jag hinner använda alla mina lack ens en gång om året. Därför kände jag att jag var tvungen att försöka tippa oddsen åt min sida och körde på en lila manikyr. Älskar alla dessa färgerna och de passade faktiskt riktigt bra tillsammans (mycket finare än det ser ut att vara på bilden). Tummen fick ett lack från spanska Flormar och en kollektion som heter (hette?) wild nails, dock står inget namn på färgen vad jag kan se. Pekfingret har OPI - pamplona purple som är en supersnygg, matt lila som bilden tyvärr inte alls gör rättvisa. Långfingret pryds av China glaze - tart-y for the party, en så himla snygg, matt och pastellig ljuslila. Ringis har ett skruttigt lack från H&M - purple. Fin färg och bra lack för den billiga peng jag en gång i tiden spenderade på det. Sist (och min minsta favorit) har vi på lillfingret i form av Depend - 058. (Suck, det är så jobbigt med nagellack utan riktiga namn). Ljuslila med holografiskt glitter. Fint men krävs en miljon lager innan det ens syns på nageln, vilket var för många lager för att mitt topplack skulle vilja samarbeta.
 
Herre vad mycket text det blir när det är så många olika lack i samma manikyrer. Riktigt dåliga bilder dessutom. Men det kom åtminstone upp i början av månaden, så ett poäng till mig?!

RSS 2.0