Josephine wedge sandal.


Gjorde ett stort misstag när jag valde att följa MK på Facebook. Lockelser hela jävla tiden alltså... Idag hittade jag dessa skor och jag är så himla kär. Är sjukt sugen på de bruna. Kanske får ta en snabb tripp till USA och köpa dem. De finns till och med på Nordstrom. 


Snabbtorkade topplack.

Jag har gett mig själv uppdraget att hitta det bästa snabbtorkande topplacket, varför jag testar ett nytt varje gång det förra tar slut. Eftersom de håller ett tag så tar det självklart sin tid. 
Idag testade jag för första gången Trinds version och jag är långt ifrån nöjd. Detta topplack torkar endast översta lagret känns det som. Man bör ju kunna förvänta sig att ett topplack ska ta sig igenom och torka tre lager utan problem. Dessutom var borsten väldigt liten och lacket så pass rinnande att knappt något fastnade på den. Är glad stt jag köpte denna nitlott på 50% rabatt på taxfree-pris. Rekommenderar INTE! Än så länge är Seche Vite fortfarande min rekommendation. 
VIP-shopping


3/4 är det VIP-shopping med fokus på sport hos H&M. De bjuder på dryck och tilltugg samt delar ut tidningar från Women's health. 20% rabatt på hela sortimentet också. Wihoo.
Jag har anmält mig och hoppas innerligt att det inte är fullt!

Ett litet New York-inköp...

Idag var jag med familjen och åt söndagsmiddag på Sjöbaren (mums). Dagen till ära hade jag ett av mina nya läppstift inköpta i New York. Just detta är väldigt rosa och fint, kommer från Too faced och heter fuchsia shock. Detta är mitt absoluta favorit läppstift och jag har det i sju färger sammanlagt (divine wine, razzle dazzle rose, honey bear, juicy melons, naked dolly och stiletto red) och rekommenderar det verkligen (uppenbarligen). De har riktigt bra pigment, är krämiga och känns nästan som läppsyl på läpparna, dessutom håller färgen riktigt bra. 
Kanske lite svåra att få tag på i Sverige, men de finns t.ex. på beautybay och nordicfeel - skynda fynda! ;)Salted caramel cheesecake & seg blåbärspaj


Idag skulle jag baka en cheesecake inför lördagens mello. Eftersom den vill vara i kylen i två dagar innan den äts så var det redan dags. En salted caramel cheesecake kommer jag bjuda på, tror inte den blev helt 100 men jag hoppas att den blir god. När jag ändå var igång passade jag på att baka en seg blåbärspaj att bjuda Caroline på. Lite motivation i c-uppsats-skrivandet kan man verkligen behöva! :)Januaris och februaris naglar

Varje gång jag lägger upp månadens naglar tänker jag att nu ska jag komma igång igen. Går la sådär. Senast glömde jag till och med naglarna så här kommer både januaris och februaris naglar.
Januari började såkart med nyårsmanikyren som var kvar ett tag. Sedan blev L'oreal - flashing lilac med Wet n' wild - party of five glitters på en accentnagel. Älskar den rosa färgen sjukt mycket, helt fantastisk tycker jag! Accentnageln blev lite förstörd för att glittret krävde på tok för många lager.

Sedan blev det en enkel, klassisk röd manikyr i form av OPI - animal-istic. En fin ljusröd något skimmrande nyans.
Sedan blev det supersnygga och matta China glaze - turned up turquoise. Bilderna visar tyvärr färgen rätt dåligt, men den är fantastiskt snygg i alla fall. På ringfingret har jag H&M - Jo is in the house och på långfingret en fin liten blomma i silvergrejs jag fick av Nettan i min adventskalender. 
Sedan hade jag en superolycka och en nagel gick av på tok för långt ner och det gjorde så sjukt ont, så då tog jag en liten paus från nagellack tills den växt ut tillräckligt långt för att kunna målas på!
 
Sedan blev det ännu en enkel manikyr med snyggaste Essie - leading lady. Älskar det!
 
Sedan fixade bästis Nettis mina naglar inför New York eftersom jag skulle spendera tio dagar där och hade noll lust att fixa mina naglar under semestern. Naglarna höll fantastiskt bra och var så himla fina. Min bästa tjej är så himla duktig! <3

RSS 2.0