Grattis mammis!

Idag fyller min mamma år så jag träffade henne och åt lunch. Det blev en risotto på en italiensk restaurang som heter Nonna och ligger på Kungsgatan. Maten var god men inte jättegod. Men det är alltid mysigt att vara lite med mammis!


Augustis naglar.

Såhär fina har mina naglar varit i augusti!
 
Först hade jag Deborah Lippmanns - Across the Universe.
 
 
Sedan hade jag Wet n Wilds - Party of Five Glitters på vit bas.
 
 
Sedan Models Own - Mystic Mauve.
<---- med blixt - utan blixt ---->
 
I några dagar var mina naglar nakna i brist av tid.
 

Sedan blev det en rätt misslyckad ombre med elf - Mint Cream & Teal Blue.
 

Och augusti avslutas med lite gammal hederlig Depend. (Nr. 206 & 207)

Kundklubbsdagar!

Nu var det dags för kundklubbsdagar på body shop igen! Så innan CX på gymmet gick jag och Nettan och shoppade lite. Jag köpte tvätt och peeling till ansiktet, ögonkräm och foundation. På min foundation fick jag 20% rabatt och på de tre andra produkterna fick jag köp två - betala för tre. När man handlade över 450:- fick man dessutom en gåva på köpet; handtvål och handkräm. Plus att jag fick ett prov på en ny parfym. Nöjd tjej!

 

 


Tillbaka till skolan!

Sitter på introduktion till kursen som börjar nu och avslutar sommarlovet. Intron är så sjukt tråkiga för övrigt. Bara massa tjat om det som står i studiehandledningen, tack men jag kan läsa själv. Jag undrar också varför föreläsare tror att vi tycker det är intressant att veta deras bakgrund? Suck.


Bio-Oil.

Bio-Oil är en olja som ska hjälpa mot ärr, bristningar, ojämn hudton o.s.v. som jag velat testa. Stephanie på jobbet hade en flaska över som hon gav till mig! Snäll!
 
Den ska användas två gånger dagligen i minst tre månader. Förhoppningsvis funkar det och ärret på mitt knä blir förhoppningsvis mindre synligt. Funkar det inte så är det också okej, men spännande att testa i alla fall.
 

Eyes Lips Face.

Igår på jobbet råkade jag visst handla lite från Elf.. Oops! När man handlade för 15£ så fick man en mystery bag på köpet. Så himla spännande! ;)
 
Det blir lite nagel-grejer, en mascara primer och en vit ögonpenna. En mascara primer har jag letat efter faktiskt men inte riktigt hittat vad jag ville ha. Det finns en hos Isadora men eftersom jag läst att de testar sitt smink på djur så undviker jag att handla från dem. Elf däremot testar inte på djur! :)
 

Life Happens.

Har precis kollat klart på en film. En ganska dålig film egentligen, men bra dålig liksom. Jag älskar "dåliga" filmer/Tv-serier/böcker där man slipper tänka. Det är alltid skönt med paus i hjärnan från att tänka på allt man måste göra och så vidare... Då är halvkassa filmer min bästa medicin!
 
Filmen handlar om två kompisar varav den ena "råkar" bli gravid och sedan blir hennes/deras liv lite (mycket) annorlunda. Ja, ungefär det liksom. Jag gillar fast det är dåligt. Plus att Rachel Bilson är med!
 

Smartphone-skal.

Var inne på H&M och kikade på deras nyheter och såg dessa "smartphone-skal". Alltså.. Det syns ju att det är till Iphone de passar, men det är ju inte de enda smartphones som finns. Tänk om man inte fattar det och köper dom fast man inte har en Iphone. Eller om de bara passar till 4S och man tror att de ska passa till gamla 4:an. Lite knäppt!
 
 

Torsdag <3

En bra torsdag faktiskt. Trots att jag gick upp omänskligt tidigt. Men jag och Nettan fick en riktigt bra workout och började dagen rätt pigga ändå. Nästan hela arbetspasset jobbade jag med administrativt grejs som Nettan behövde hjälp med och Felicia bjöd på bulle för det var hennes sista dag. Efter jobbet åt jag fish & chips med mamma och drack en öl. Bra torsdag helt enkelt!


07:00.

Usch! På något vänster har jag och Nettan bestämt att vi ska träna CX imorgon klockan 07:00. Tror till och med att det var min idé?! Det blir att gå upp 05:50 och åka till Sportlife innan ett 9-18 pass på jobbet. Inte så taggad just nu om man ska vara ärlig. ;)
 

Ansiktsbehandling.

Idag var jag på en ansiktsbehandling klockan 11:00. Det är väldigt skönt att bara slappna av och bli omhändertagen. Egentligen borde man unna sig ansiktsbehandlingar, massage o.s.v mycket mer ofta! Senast jag var på ansiktsbehandling var säkert 1,5-2 år sedan och oftare än så borde man verkligen unna sig någon behandling tycker jag. Jag tror att det är bra för min hälsa faktiskt.
 
Om man googlar på ansiktsbehandling kommer det förresten upp sjukt töntiga bilder. Som denna till exempel. Lite rosblad runt omkring och en blomma bakom örat är självklart måsten under en behandling! <3
 

Jacka.

Jag vill köpa en ny "skinn"-jacka nu till hösten eftersom min gamla börjar gå sönder. :(
Tyvärr så har jag inte råd med en i riktigt skinn och de flesta billiga fejkisarna är så där glansiga som de två i den nedre bilden ser ut att vara. Jag troooor att jag gillar den från Cubus bäst. Får helt enkelt shoppa så fort lönen kommer! Längtar, längtar!!
 
H&M, Cubus
 
H&M, H&M

Bodycombat.

Idag var jag och Nettan på Bodycombat för första gången. För längesen såg jag detta passet medan jag stod på crosstrainern och tyckte att vi borde testa det. Herre min Gud va svårt det var. Jag hängde inte med för fem öre. Men jag och Nettis blev i alla fall riktigt svettiga och det är ju positivt!
 
Har inte bestämt mig än om det är ett pass jag vill testa igen eller inte. Förhoppningsvis så blir det ju bättre och lättare att hänga med efter några gånger, men jag vet inte om jag tyckte att det var roligt eller inte än. Får fundera på det. ;)
 
 
Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport såsom Karate, boxning, Taekwondo, Muay thai och Tai Chi. Drivande musik får dig att släppa loss och bränna kalorier!

Hel kyckling i ugn.

Idag har jag haft en helt ledig dag. Inget jobb, ingen skola, inte ens någon träning. Himla skönt!

Till middag lagade jag en hel kyckling i ugn med kroketter och sallad. Jag tror inte att det här med att tillaga en hel kyckling är riktigt min grej. Fick värsta ångest och började gråta för att det var så obehagligt och sedan bad jag om ursäkt till kycklingen medan jag kryddade den och så. Men alltså, det kändes så himla läskigt. Hatar den känslan av att det faktiskt har varit något levande. Tänkte naivt att jag hoppades att kycklingen levt ett bra liv och var gammal. Borde väl sluta äta kyckling också, men det är ju så himla gott!

När kycklingen var inne i ugnen så släppte ångesten, nu var det mat och inte ett djur längre! Jag är i alla fall väldigt stolt över resultatet. Kryddade den med citron (som jag gnuggade in på skinnet och sedan stoppade in i kycklingen), salt, peppar, rosmarin och vitlökspulver (för lat för att använda vitlök på samma sätt som citronen..). Sedan penslade jag den med soja och hade på lite olivolja. Mums!

Såsen gjorde jag på skyn från ugnsformen och matlagninsgrädde. Till det åt jag en sallad på salladsblad, gurka, tomat, paprika och fetaost. Lyxig måltid!

Nu ska jag sova och imorgon ska jag upp tidigt för att jobba. Ser inte fram emot det. :(


Espresso House, Shopping, Langos, jobb.

Denna dagen började med frukost på Espresso House med Evelina. Efter frukosten gick vi lite på stan och jag köpte några småsaker för någr apresentkort från Wrapp (tack Jessie och Nettan :)))). Sen hälsade jag på min mamma på jobbet och efter det träffade jag Linn. Vi lyssnade på Norlie & KKV vid Kungstorget av en slump och sedan åt vi gooooda langos, MUMS! Sedan var det dags att åka till jobbet och här sitter jag fram tills 23. Linn följde med eftersom vår underbara chef hade bakat smarrig kladdkaka som vi också mumsade i oss. Nom nom nom.
 
 
Söta Linn med en smarrig langos.

Skopunkten.

Förra veckan i Trollhättan köpte jag två par skor på Skopunkten. Nu är jag nästan redo för hösten! ;)
 
 
 
 

Vad har du hjort?

Nu ska jag och min lilla hjort iväg. Ska köpa en bok, sälja två och sedan fika med Nettan, Lollo och Julia.

Hjorten är fyndad på rea för 40:- hos Ur & Penn (halsband).


Handboll.

Första arbetsdagen avklarad. Nu är jag hemma hos pappa och ska titta på handboll. Heja Sverige!


Paket!

Har precis hämtat två paket på Hemköp, yay! Det ena innehåller mitt spaghettimått från Rum21 och det andra smink från Beautybay.


Tapas med Lollo.

Direkt efter att jag kom hem från Vänerborg fick jag hoppa in i duschen och snabbt slänga på min kläder eftersom jag skulle träffa Louise och äta middag. Vi gick till Cicero och åt tapas, det var riktigt gott och vi blev tokigt mätta. Sedan satt vi bara och tjöta och drack vin. <3
 
Nytt halsband för 40:- på Ur & Penns rea i Trollhättan.
 
Massa god mat! Potatisklyftor, kycklingspett, cheddarfyllda jalapenos och vitlöksbröd är mitt. Lollo åt getostfylld paprika och quesadillas till sina potatisklyftor och kyckling.

Vänersborg.

I torsdags åkte jag mot Vänerborg för att hälsa på Caroline. Jag tog bussen till Trollhättan där hon hämtade upp mig och så tog vi en lunch på Subway. Sedan åkte vi till Överby och shoppade en del.
 
Efter shoppingen handlade vi mat och åkte hem till söta lilla Alice som vi tog med ut på en promenad. Sedan åt vi tacos och kollade på film. Till filmen åt vi godis och melon. Mums! Filmerna vi såg hette What's your number? och I don't know how she does it.
 
Sedan shoppade vi lite till på fredagen innan jag tog bussen mot Göteborg.
 
 
 

Hemma + Ellos.

Kom precis hem från Eskilstuna och ska sova en natt hemma innan jag fortsätter vidare till Vänersborg för att träffa Caroline.
 
Innan vi åkte hemmåt i eftermiddags passade jag på att shoppa lite på Ellos. Det blev en jacka att springa i och en blus. Håller tummarna för att de är fina när de kommer! :)

Eskilstuna.

 Efter Tranemo åkte jag med mamma, storebror och lillebror till mormor och morfar i Eskilstuna. Så här sitter jag och tittar på brottning med mina bröder. (yay brons) 
Idag har vi varit "på stan" och shoppat lite. Eftersom jag inte har någon dator ellerwifi till telefonen så blir det inget bloggande.
Får damp på mammas surfplatta som jag lånar så ska väl titta vidare på os.

Tranemo.

Senaste dygnet har jag befunnit mig mitt ute på landet, i Tranemo, och hälsat på vänner till familjen. Varje sommar så spelar papporna och de äldsta sönerna tennis. Så vi har varit där och ätit gott och bara haft det mys.
 
Det är faktiskt riktigt fint där och om jag inte vore en stadstjej in i benmärgen så skulle jag nog kunna tänka mig att bo där. Tranemo är mys på hög nivå helt enkelt!
 
Tranemo I-love T-shirt

Across the Universe.

Det var dags att fixa naglarna igen! Denna gången blev det ett lack från Deborah Lippman och förmodligen det dyraste lacket i min samling eftersom det inte är köpt på rea eller på internet utan på NK. Hua! Men när jag tittar på mina naglar nu så tycker jag absolut att det var värt varenda krona!
 
Det är så otroligt vackert (och som vanligt för nagellack så gör bilderna det inte rättvisa). Lacket har en mörkblå bas med glitter i turkost, ljusblått och grönt. Typ. Det ser ut som något jag skulle vilja bada i! Jag är verkligen, verkligen nöjd med hut det ser ut och hoppas på att det kommer hålla bra också.
 
 
Utan blixt.
 
Med blixt.

BeautyBay

Ville köpte nytt baslack från BeautyBay.com och bestämde mig för Deborah Lippmann Rehydrating Base Coat. Råkade visst få med mig ett Too Faced La Creme Lip Cream i färgen Naked Dolly också.
 
BeautyBay har billigt smink och gratis frakt i hela världen. Tummen upp för nagellack-freaks som vill köpa från märken som Deborah Lippman, Essie, OPI, Nubar, Nails INC och så vidare... Deborah baslacket sparar jag cirka 50:- på att köpa hos BeautyBay istället för Kicks (och de säljer det endast via hemsidan dessutom, där man måste handla över 600:- för att slippa frakten).
 

Ullis! <3

Har nyss kommit hem från en heldag på Ullared! Nettan och Linda hämtade mig klockan 06:15 så jag är helt slut nu! Har fyndat massa småsaker men inget riktigt märkvärdigt. Lite nya lampor till hall och kök (äntligen), lakan i satin och en massa saker till köket osv.. Är nöjd med en härlig dag!

 


Stan med Nettan.

Träffade min älskade Nettis och gick en snabbis på stan och shoppade lite. En fika på Espresso House blev det också. Vanilj-frappe och kyckling-hickory bagel blev det. På Body Shop blev det present(er) till storebror, en bodymist, en ansiktsmask och ett lipbutter där pengarna ska gå till välgörenhet. Man fick en pollett som man sedan skulle välja vart man tyckte pengarna skulle gå till. Det fanns tre val, typ natur, djur eller barn.
 
Nu ska jag bara slappa och tagga inför Ullared imorgon! Wihoo!
 
 
 

RSS 2.0