Ååh.

Jag som tyckte jag var så duktig och hade kommit igång med mitt bloggande igen. Tji fick jag. I fredags fick vi i alla fall tentan så just nu sitter jag och försöker skriva på den. Det går riktigt segt (förmodligen därför jag är här och skriver istället...) Efter jobbet i fredags åkte jag med Linn hela vägen till Kinna för att träffa Lizette och gå på Kinna Krog när Martin Björk var DJ. Vi hade sjukt roligt men blev på tok för fulla, vilket i sin tur helt förstörde min tanke om att få skrivit massor på tentan i helgen. Oh well. Igår fick jag och min grupp klart projektarbetet, så just nu har jag bara tenta och jobb att tänka på. Tills på torsdag då jag måste förbereda mig för fredagens seminarium som är baserat på en annan grupps projektarbete. Suck.
 
Lite fylle-kärlek. Fylle-lås på Instagram hade absolut behövts i lördags...

Jordgubbar.

Idag har jag gjort något som ligger långt utanför min comfort zone. Jag har gått på ett Zumba-pass helt själv. Kan tänkas som en liten grej men det är det inte för mig så jag är mycket stolt. Hela eftermiddagen och kvällen har jag spenderat hemma hos mamma och lillebror. Vi har ätit god middag och jordgubbar med vispgrädde och lite av mammas hemmagjorda svartvinbärslikör. Mums!
 
Imorgon har jag heldag i skolan och vi kommer få vår hemtenta utdelad, vilket kommer innebära att jag i princip går i ide ett tag!
 

En onsdag.

Idag var jag och Caroline busiga och skippade skolan. Vi sågs vid kungsportsplatsen där jag varit på body shop eftersom den butiken fyller 25 år. Så man fick 25% rabatt och de första 50 kunderna varje dag (fram till söndag) får en goodiebag. Passade på att köpa present till mammis inför söndag och ett rouge plus borste till mig själv.

Sedan åt jag och Caroline frukost på Espresso House och uppdaterade varandra på våra liv eftersom vi setts väldigt lite det senaste. Sedan åkte vi till skolan och satt där och snackade mer skit istället för att gå på föreläsning. Sämsta studenterna någonsin förmodligen!!

När jag kom hem var det nästan direkt ner i tvättstugan och nu väntar jag på att min sista tvätt ska bli torr. Min tvättkorg är helt tom nu och jag kan inte komma ihåg senast det hände! Jag hinner aldrig tvätta allt i min tvättkorg under en tvättid, så nu är jag väldigt nöjd! Innan de sista maskinerna är redo att hämtas så ska jag hinna med att läsa ett kapitel inför fredagens seminarium. Lite duktig måste man ju vara också!


Ellos.

Fick mail från Ellos och av någon anledning gick jag in och kollade. Eftersom de hade ett bra erbjudande så kunde jag inte mostå. Köpte en sängkappa eftersom jag är trött på min superfula svarta, speciellt eftersom jag oftast har vita/ljusa sängkläder. Sedan köpte jag ett halsband som jag hoppas är fint i verkligheten, älskar stooora halsband just nu! Beställde också ögonbrynskugga eftersom min nästan är slut och jag förmodligen inte kommer hinna åka till Ullared innan den tar slut.
 
 

Sparken.

Nu i helgen skrev jag under min uppsägning på grund av arbetsbrist eftersom mitt jobb inte kommer finnas kvar i Göteborg längre. Så om tre månader har jag inget jobb vilket känns tråkigt och skönt på samma gång typ. Tycker synd om de som jobbar heltid och den pressen som de måste känna. Jag får fokusera på skolan i höst och eftersom vi har praktik så hade jag ändå inte kunnat jobba särskilt mycket. Det enda positiva med denna helgen är att det är pingst och att jag fått massa ob i alla fall.
 
Vår VD har (som vanligt) skött saker och ting fruktansvärt dåligt. Han är en hemsk person som ser människor som utbytbara robotar. Jag önskar honom inte illa, men verkligen inte väl heller. Inför honom känner jag såhär:
 

Torsdag + fredag.

Gårdagen och dagen har mestadels spenderats med mamma och lillebror eftersom de flyttade idag. Igår var jag och mamma på Ikea och jag passade på att äta årets första glass. (Första utomhus glass i alla fall!) Sedan hämtades lillebror på min gamla skola och det kändes som en helt annan värld! Sedan åt vi och fixade med lite av varje. Idag hade jag seminarium och sedan gick jag till dom mitt uppe i flyttlasset. När det var klart firade vi i solen med lite cava. Nu kom jag nyss hem och är HELT SLUT. Ska ta en dusch och slappa framför tv:n innan sängen och imorgon ska jag upp tidigt och jobba.


Fem.

Ursäkta jordens sämsta bild, men här är fem produkter jag gjort slut på!
 
 
Nutrition nourishing lotion - Yves Rocher. Ni vet den här känslan när man under en lång tid har varit helt säker på att man älskar något/någon och sedan hittar man något bättre/träffar någon ny och helt plötsligt ifrågasätter man om man egentligen verkligen älskade den första saken/personen eftersom känslorna för det/den nya är så mycket starkare? Så känner jag efter att ha testat denna lotion. Min hud kändes helt jävla fantastisk när jag använde den, krämen absorberades och jag kände mig inte det minsta kladdig. Min kärlekshistoria med body butters är nog slut.
White now - Pepsodent. I normala fall brukar jag skippa vissa typer av produkter i dessa inlägg, t.ex. raklödder och tandkräm. Sådant som känns rätt tråkigt. Men denna tandkrämen gillar jag så mycket att jag känner mig tvungen att ta med den! Först och främst så gillar jag att den är så blå och att man spottar blått, förmodligen eftersom att jag är ett barn och tycker det är fnissigt. Sedan smakar den sjukt gott, nu när jag har en annan tandkräm efter att denna tog slut saknar jag den fräscha och goda mintsmaken från denna. Sedan fick jag ju inte otroligt vita tänder av den men får känslan av att de kanske blev lite mindre missfärgade i alla fall.
Wild rose hand cream - Body Shop. Inte min favorit. Älskar inte doften och så fort den torkat känns händerna torra igen. Dessutom är dessa förpackningar i metall hopplösa, de går inte att ha i en väska eftersom de går sönder och läcker kräm.
Vitamin E lip care - Body Shop. Detta köpte jag eftersom det har spf i sig inför resan till Fuerte i januari. Sedan har jag använt det rätt sporadiskt eftersom jag hade andra produkter utan spf som jag använde här hemma. Men jag gillar detta och gissar att jag säkert skrivit om det tidigare. Det är återfuktande och känns bra på läpparna men ibland kan det kännas lite "smuligt". Vet inte hur jag ska förklara, men som om man har små sandkorn på läpparna fast mjuka sandkorn och det är just efter jag använt detta som jag känner så.
Papaya body butter - Body Shop. Luktar jättegott men som sagt tidigare är denna kärlekshistorian över. Nu måste jag bara ta slut på mitt (stora) stash av dessa... Jag upplever det som att dessa nästan lägger sig lite som en hinna och inte riktigt återfuktar lika bra som jag tidigare trott. Jag kan på vissa extra torra ställen flagna ganska fort efter att jag använt dessa och det är ju för att inte flagna som jag lägger ner massa tid på att smörja in mig...

Sedan sist..

har lillebror blivit ganska gammal.
 
och Kajsa har varit väldigt söt.
 
Jag har ätit pizza och njutit av sol och frappe med finaste Nettis och Jessan.
 
Men mestadels har jag pluggat, jobbat och haft ångest över skolan.

Hydro ampull.

När jag var hos Gilda och inkasserade min födelsedagspresent så köpte jag två stycken ampuller som hudterapeuten tipsade om. De används istället för ditt vanliga serum, morgon och kväll, under en vecka för att ge en återfukts-boost.

När jag blev tipsad om dessa sa hon att man behöver två ampuller för att det ska räcka till en vecka och att en ampull räcker till tre dagar. Tre + tre är sex vad jag vet så jag oroade mig lite för om det skulle räcka till sju. Därför skålade jag lite de första dagarna, men det hade egentligen inte behövts eftersom jag klarat mig i hela nio dagar nu.

Konsistensen är typ vattnigt slime och känns skön på huden. Kände mig lite extra torr och flagnig innan men känner mig mycket mer återfuktad nu. Kanske kan vara värt att göra någon gång ibland under vintern om man är extra torr!


Livet.

 
 

Aj.

Älskar när en nagel går sönder när man har långa, fina naglar. :(


Aprils naglar.

Såhär såg mina naglar ut i april:
 
 
Först hade jag ett "duo-lack" i rosa, som jag tror är lite mer korralig än vad som syns på bilden. Collistar - Fior de Pesco och Transparente glitter på ringfingret, som har lite holografiskt glitter i sig. Dessa naglarna fixade jag stressad på jobbet och glömde fota när de var nygjorda, så de är någon eller några dagar gamla här.
 
 
Sedan fick jag äntligen prova China Glaze - Tart-y for the Party, som är ettt jättefint ljuslila, lavendel-aktigt lack. Älskade färgen, formulan var bra plus att det höll länge.
 
 
Sedan blev det Kicks - Macaron Pink, på bilden har jag sex lager. Det var nästan omöjligt att få det täckande, inte ens här med hela sex lager är det helt täckande. Hopplöst. Men färgen var fin och ja, rosa/orange/korall/nude-aktig? Vet inte hur man ska beskriva den!
 
Efter någon dag slängde jag på finaste, bästa OPI - The man with the Golden Gun, vilket var tanken redan från början. Men eftersom klockan blev väldigt mycket efter sex lager nagellack så var jag tvungen att sova helt enkelt! Fina guldiga lacket var supersnyggt tillsammans med Kicks-lacket
 
Nu har jag Mavala - Silver på naglarna tillsammans med elf - Matte finisher) och nails inc - Cambridge Terrace som en fransk fast på snedden! Denna blev tyvärr väldigt misslyckad, det syns inte direkt på bilderna men tejpen drog i manikyren så det blev förstört. Dessutom var det omöjligt att fota dessa, alla bilder blev verkligen dåliga och jag tog typ 20 stycken. Kunde varit riktigt snyggt om man fått till det ordentligt.
 
Så här såg naglarna ut när de var silvrigt matta. Har haft detta överlack superlänge men det är faktiskt första gången jag använder det. Nästa gång blir det nog matta svarta men känner för mer våriga färger nu!

RSS 2.0