Gott nytt år!

Nu skriver jag förmodligen inget mer innan 2013!
 
 

Gilda AHA mask.

Hittade detta inlägget i Puritys årskrönika och blev sjukt sugen. Enligt Purity kostar 50 ml hela 399:- och det känns kanske lite väl dyrt. 50 ml tar generellt sätt slut rätt fort tycker jag. Det finns liknande och billigare produkter från Beautybay som kanske är mer värda att testa. I vilket fall som helst så känns det som att det kommer fler och fler produkter med aha-syror och det gillar jag!
 
 

Fem.

Här kommer de senaste fem produkterna som jag tagit slut på. Alla fem kommer från Body Shop denna gången. Surprise, surprise.
 
 
Peppermint Intensive Foot Rescue - fotinpackning som används någon gång per vecka för att ge fötterna extra återfuktning. Älskar doften på denna serien, mintigt passar bra till fötter av någon anledning!
Vitamin E Facial Oil - BÄSTA för oss supertorra stackare. En riktig räddare i nöden under höst och vinter när ansiktet behöver lite extra kärlek. Blandar oftast den med min nattkräm, men man kan också ta ett eget lager av den.
All-in-one Face Base - Denna foundation använder jag till vardags och är en favorit! Enkel och snabb att lägga på och ger ett bra resultat. Här finns en gammal recension på den.
Cranberry Joy Hand Cream - handkräm från julkollektionen som luktar tranbär. Detta är inte årets variation så den ser inte ut så i butik. Den har varit min "handväske-handkräm" och den luktar gott och återfuktar. En vanlig väldoftande handkräm bara!
Tea Tree Blackhead Exfoliating Wash - Ansiktsskrubb som egentligen inte alls passar min hudtyp. För uttorkande för min torra hy!

Svan!

Igår tog jag och Caroline en paus i pluggandet för att gå ut och äta. Då fick jag min mat i en folie-svan. Hur gulligt?? Det var för övrigt sjukt gott. Vi dog!

 


Glossybox.

Efter ett långt och skönt julfirande är jag hemma igen och tänkte visa innehållet i glossyboxen.

En NYX matte smokey look. En palett med åtta ögonskuggor, en "eye shadow base" och fyra läppstift.
En mascara från BM beauty.
Ett läppglans från Kryolan.
Silvrigt nagellack från nails inc.
En cheek + lip tint från Model Co.
Och en liten guldig necessär.

 


Tjugofjärde december.

Sista luckan innehöll en shea body butter och nu är det slut på min adventskalender. Tyvärr så har den inte vari lika bra som tidigare år och jag tycker synd om Nettan som inte tål flera av produkterna.


Julnaglar.

Jag har fixat mina och mammas naglar idag. Mina är vinröda med opis guldiga överlack. Så snyggt!! Mamma har hallonrött holografiskt från depend.


God jul!

Jag är hemma hos mamma och har det bra. Vi bara myser och myser. Igår bakade vi och lagade mat och fixa inför dagen.


Tjugotredje december.

I näst sista luckan fanns en oliv beautifying oil. Jag har redan i satsuma och citron och de går inte åt särskilt fort. Men den går väl åt så småningom eller så får man ge bort den. ;)


Glossybox nyår.

Idag hämtade jag min Glossybox nyårs edition. Himla spännande! Kollade lite snabbt på produkterna innan jag åkte hemifrån och tror att jag är nöjd. Väldigt fin var den guldiga boxen och det svarta, glittriga snöret.


Mamma. <3

Är hemma hos mamma och får julkaffe och saffranslängd med apelsinmarmelad. Nu ska jag vara helt ledig och bara njuta! Och låtsas vara typ 10 igen och låta mamma pyssla och ta hand om mig. <3


Tjugoandra december.

I dagens lucka fanns en almond hand butter. Synd om min älsklings Nettis att det är så mycket mandel i kalendern eftersom hon är allergisk. Men jag hoppas att jag ska vara nöjd med den eftersom hand buttersarna håller så himla länge!


Tjugoförsta december.

I domedagens lucka fanns en warming mineral mask. Denna har jag inte provat så är lite exalterad över att prova. Nu är det bara tre luckor kvar att öppna. :(


Ikea med Linn.

Kom precis hem från Ikea. Har myst där med Linn. Köpt lite sängkläder och ätit lite (mycket) mat. Mys!


Tjugonde december.

Dagens mucka innehöll sminkborttagning. Suck. Jag kommer ALDRIG göra slut på den jag har eftersom jag bara får ny hela tiden, haha. Har en som är mer än halvfull på badrummet och nu tre fulla.... Ja, ja, det går väl åt till slut!


Nittonde december.

Idag fanns det en rainforest hårinpackning i kalendern. Jag tycker att dessa hårinpackningarna är helt okej, men inte bättre än de jag köper på Ullared och därför köper jag de aldrig själv. Så då kan det ju vara trevligt att passa på och använda den.


Artonde december.

I dagens lucka fanns min gamla trogna fotkräm som jag tycker mycket om. Den går minsann åt så småningom. :)


Gossip Girl.

Eh. Ville bara uttrycka mina känslor efter sista Gossip Girl avsnittet, så gör det med lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 

Sjuttonde december.

Idag fick man en Divine calm - relaxing massage oil i kalendern. Massageolja är väl ingenting jag använder så kanske får ge bort denna också tyvärr.


Sextonde december.

I dagens lucka fanns en vanilla body mist. Tyvärr så tycker inte jag att den luktar särskilt gott, så det var lite av en besvikelse. Men imorgon hoppas jag på något riktigt bra!


Grattis finaste Nettis!

Idag fyller min finaste Nettis år. Grattis, grattis, grattis! <3

 


Femtonde december.

I dagens lucka fanns en earth lovers lemon & thyme duschkräm. Duschkrämerna från earth lovers serien luktar så sjukt gott men jag har så mycket mer duschkräm än jag hinner använda tyvärr, haha.


30 Day Shred.

Gjorde precis dag två av Jillian Michaels "30 day shred". Det är ett kort men intensivt träningspass i tre nivåer (level 1, 2 & 3) där man gör varje nivå i tio dagar och sedan börjar på nästa. Det var mycket jobbigare än jag trodde att det skulle vara och jag har träningsvärk nästan hela kroppen. Inte så att man dör av smärta när man rör sig, men precis sådär lagom så att man känner att man lever! ;)

Eftersom det är så pass kort så hinner man ju klämma in det någon gång under dagen och om inte så kan man köra det två gånger en annan dag. Planen är att blir klar dagen innan jag och Evelina åker till Kanarieöarna.
 
 
 
 
 

Fjortonde december.

Dagens lucka var en besvikelse tyvärr. Man fick en almond conditioning hand wash och för ett litet tag sedan fick man en sådan när man handlade och var medlem eller över 500 eller vad det var. Nu har jag i alla fall tre stycken.. Får helt enkelt ge bort en eller två till jul. Har inte testat produkten så ska väl inte säga att den är en besvikelse men blev inte så pepp på att få något jag redan fått! Det var till och med så att jag fick en av dom när jag köpte kalendern..

 


Snooze.

Det faktum att det är så nedrans kallt utanför täcket gör att jag snoozar en halvtimme varje dag. Vill inte på föreläsning. :( bläää. Ska upp ur sängen och öppna min adventskalender! Mycket roligare än att göra sig i ordning för skola.


Trettonde december.

I adventskalendern fick man idag en handkräm - almond hand & nail cream. Denna har jag faktiskt inte provat. De har ju tre serier i handvården och det har inte blivit av att jag testat denna. Handkräm går ju alltid åt. Fast jag har rätt många liggandes redan...


Shopping på H&M.

Handlade lite på H&M innan jobbet idag. Nu kom jag precis hem och bara en sak finns kvar på hemsidan tyvärr. Köpte i alla fall denna klänningen (som jag redan har i grönt), en annan klänning, ett par shorts och ett nagellack. Wihoo!
 

Tolfte december.

I dagens lucka fanns en Chocomania shower cream. Detta är tredje produkten från serien i kalendern så jag gissar att body buttern kommer finnas i en av luckorna.


Elfte december.

I dagens lucka fanns balsamet som matchar schampot som fanns i lucka fyra. Det är väl sånt som går åt, men som jag förmodligen skrev den fjärde så är jag inte helt galen i dessa!


Längsta dagen någonsin.

Idag började min dag med handledning i skolan från 8 till cirka 11:30. Efter det tog jag och Caroline en snabb lunch på subway och sedan satte vi igång med att skriva på vår uppsats. Vi satt till klockan 18:20 när jag var tvungen att åka till jobbet. Nu sitter jag på spårvagnen därifrån och är sjukt trött med huvudvärk. Ska bli hemskt skönt att komma hem och få sova. Dagens lucka ska jag hinna presentera innan jag ramlar i säng också. :)


Tionde december.

Idag fanns en nattkräm i luckan! Det är från nutriganics och alltså matchande till dagkräm och ansiktstvätt som vi fått tidigare.

(yay, appen fungerar igen!!!)


Nionde december.

I dagens lucka fanns ett Natural lip roll-on. Dessa har jag redan en i varje doft eftersom man fått flera gratis tidigare så kan ju inte påstå att jag blev överlycklig över denna! Hade hoppats på ett av de nya läppglansen i denna luckan, men detta får ges bort i julklapp till någon helt enkelt.

Åttonde december.

Jag har inte fått appen att fungera idag, så har inte kunnat blogga förrän nu. Dagens lucka innehöll i alla fall en Chocomania body scrub i reseförpackning på 50 ml. Jag tycker att denna luktar gott och kornen är ganska lagom grova.

Sjunde december.

I dagens lucka fanns en liten reseförpackning på min favorit ansiktskräm - Nutriganics. Har egentligen redan både reseförpackning och vanlig storlek på denna så egentligen inget jag kan påstå att jag behöver, men ändå bra att ha så småningom.


Shopping. <3

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjätte december.

I dagens lucka fick man en Peppermint cooling foot spray. Jag kanske har en oanvänd sådan någonstans eller så har jag bara funderat på att köpa en. Så pinsam är jag, haha. Noll koll! :(


Femte december.

Idag fick man en nutriganics foaming facial wash i kalendern. Bra att ha när man är ute och reser, men av någon anledning tycker jag att det känns som att den inte rengör ordentligt. Förmodligen beror det bara på att det är ett skum och att jag är ovan vid det. Nutriganics är ju annars en serie som jag älskar!


Fjärde december.

Dagens lucka innehöll ett Rainforest moisture shampoo för torrt hår. Tidigare har man fått reseförpackningar av shampoo och balsam och då jag inte älskar dessa hade jag varit nöjd med det. Men jag kanske får en positiv överraskning av detta för torrt hår som jag inte vet om jag provat innan.


Tredje december.

I dagens lucka fanns en liten mascara. Jag gillar denna mascaran men blev lite förvånad över att det bara var en liten, tidigare år har man fått en "stor". Men jag är nöjd ändå!


Andra december.

I dagens lucka fanns ett chocomania lip butter. Denna tycker jag tyvärr smakar rätt illa, men den luktar i alla fall väldigt gott.


Kvalitetstid med mig.

Sitter och kollar på The Holiday på TV3 och slappar. Den är så himla mysig. Skönt att bara ta det lugnt när man har det lite stressigt! Lite godis, en bra film och en varm filt är guld värt då!


Första luckan!

Äntligen är det första december och den första luckan på min fina adventskalender får äntligen öppnas!

I luckan fanns idag en hand cleanse gel - sweet lemon. Jag älskar dessa! Istället för att lukta sprit och starkt så luktar dessa gott och fräscht. De är också perfekta när man sitter nära någon som luktar illa på vagnen, då kan man sitta och sniffa på sina händer istället, haha.


RSS 2.0