Septembers naglar.

Såhär har mina naglar sett ut i september:

Kände mig lite höstig så jag körde på en brun färg. Elf - Smoky Brown.
 
 
Sedan ville jag testa lite nytt. Elf - Coral Dream.
 
 
Och lite mer nytt. Elf - Nude. Detta lacket är VÄLDIGT annorlunda på bild. I verkligheten är det mer gammelrosa snarare är nude, men fint ändå.
 
Sist blev det Mavala - Las Vegas, en riktig gammal goding. ;)

Tjejkväll!

Igår spenderade jag kvällen med mina favoriter; Jessie & Nettan. Vi sågs vid Tre Indier och åt en himla god middag där. Sedan gick vi hem till mig och drack en drink och åt kladdkaka med polly och chokladgrädde. Mys!

 

Jag och Nettis. <3

 

SUPERGOD kladdis.


Jag vet att jag har ett problem, men det har jag inget problem med.

 

BeautyBay.

Man fick 15% på BeatyBay så jag kunde inte hålla mig från att handla lite. Köpte Too Faced - Lip Insurance, ett nagellack och ett toplack.
 

Glossybox - Metro Mode

Detta innehöll glossyboxen från Metro:
 
Acqua di Gioia (75ml body lotion och ett litet prov på parfymen)
 
Goldwell - hårspray och mousse (50ml i båda)
 
YSL - concealer (normal storlek) och serum (5ml)
 
Brazilian Peel - kemisk peeling (en "omgång")
 
OPI - Animal-istic (normal storlek 15ml)

Spänd tjej!

Nu är den här! Iiih!


Grey's Anatomy.

Jag tror helt seriöst att jag aldrig någonsin sett ett avsnitt Grey's utan att gråta, idag var verkligen inget undantag. Hatar Shonda Rhimes! Varför har jag längtat så mycket efter säsong nio när jag vet att det bara innebär att jag får gråta lite mer än jag är van vid? Pff. Hopplöst!
 

Usch.

Kom nyss hem från min provsjungning. Det kändes inte som att det gick särskilt bra, gjorde bort mig lite här och var tror jag. Får svar på söndag. Kommer jag med så är det kul, gör jag det inte så är det ju faktiskt inte hela världen. Jag ska nog vara glad ändå!

Jag sätter bara så stor press på mig själv och blir alltid besviken om jag inte gör något perfekt. Men man kan bara inte göra allt perfekt hela tiden och då kanske ganska bra räcker ibland. Hoppas, hoppas. :)

Hoppas att dom inte kände såhär iaf... :P
 
 

Fantastisk dag.

Idag känns det som att jag verkligen inte gjort något vettigt. Jag har tittat på New Girl, bakat filmjölksbröd, försökt städa lite men mest bara plockat lite utan att göra någon skillnad, lagat torsk till lunch, varit ute i Slottsskogen ett tag (i regnet så det blev bara ca 40 min), duschat.. Ja, det är nog allt.
 
Känns som jag borde gjort då mycket mer, men men.. Imorgon vid denna tiden kommer jag vara riktigt nervös eftersom jag ska på provsjungning. Iiiik.
 

Fried rice med kyckling.

Detta är för Jessies skull. Hon vill vara duktig som mig och laga fried rice nämligen. ;)

Det bästa är att använda ris som har blivit över och alltså stått i kylen ett tag. Vet inte varför, men det blir godare om man lagar med kallt ris alltså.

Det första jag gjorde var att klippa kycklingen i små bitar (sax är bästa sätt att hantera kyckling, tack nettis). Sedan stekte jag kycklingen i olja, i en wokpanna. Har man ingen wok så kan nog mitt sätt att göra fried rice på bli svårt, i alla fall om man gör mer än en portion.

När kycklingen är genomstekt får den ligga och vänta. Lite ny olja i pannan och fräs lök. Här kan du egentligen välja lök själv, jag brukar ha röd hemma eftersom jag tycker det är godast. Självklart kan man också ha i vitlök.

När löken har fått lite färg slänger man i de grönsaker man vill ha. Senast hade jag bara paprika, innan dess hade jag morot. Men här man man ju ta vad man nu tycker är gott helt enkelt!

När grönsakerna har blivit mjuka (om du nu inte vill ha hårda grönsaker i riset, smaken är som baken) så slänger vi tillbaka kycklingen, blandar runt lite och slänger på riset och blandar runt igen. Här man man krydda med det man känner för, ex salt, chilipeppar....

Nu puttar vi ut risblandningen upp på sidorna i wokpannan. I mitten häller vi sedan i ägg. Jag använder äggvita på dunk men skulle gissa att ett ägg är lagom per portion, men det beror ju på. När ägget är i mitten av pannan låter vi det typ bli scrambled eggs. Det gör inget om lite ris kommer med. När det är klart så blandar vi ut ägget i riset. Sedan häller vi i lite soja och blandar igen. Man kan också blanda i lite sweet chilisås.

Så har vi fried rice med kyckling, mums!

Ångrar lite att jag skrev detta från mobilen... Phew. :p

 

Ursäkta mörk och dålig bild, men ni vet nog redan hur fried rice ser ut!


TV-serier!!! <3

Åh, idag finns nya avsnitt av How I met your mother, Downton Abbey och 2 Broke girls! Skönt att jag är ledig idag och kan sitta och mysa hur mycket jag vill. Börjar med frukost och How I met your mother nu! :D
 
 
 
 
 
 

Tvättkorg.

Eh. Detta är min tvättkorg efter att ha kört sex maskiner. VA???? Hur är det möjligt???? Hur fick sex jävla maskiner plats där i? Va va va va va?? Ööööhhhh.....


Megatrosor!

Idag har jag varit i skolan och jobbat med min grupp. Vi var rätt effektiva och blev klara redan 11:30. Sedan dess har jag haft tvättstugan och haft roligt. På tal om tvättstugan så undrar jag såhär: i TV-serier och filmer har alltid tjejer megastora trosor och skyller på att "it's laundry day", eller hur?
 
Jag tvättar i princip endast när jag behöver rena underkläder, den delen förstår jag. Men jag har ett problem som är tvärtom mot deras "oj, jag måste ha megatrosorna på mig!". När det är dags att tvätta så har jag bara kvar massa obekväm spets och volanger och skit. (Med obekväm spets menar inte Hanky Panky och annan skön spets!)
 
Eh, ja detta var sjukt random kanske. Men jag tror och hoppas att jag inte är ensam om detta otroligt viktiga problemet. ;P
 
 
 

Slottsskogen. <3

Har varit ute i Slottsskogen och följt en slinga för något lopp! Det blev nästan 7 km och det var väldigt skönt. :)


Bad day.

Har haft en rätt dålig dag. Eller egentligen dålig början på dagen och sedan har jag bara legat på soffan och varit på dåligt humör. I alla fall, denna låten får faktiskt mig på lite bättre humör när jag är en cranky biatch! Något som verkligen inte är ovanligt... ;)

Nu ska jag kolla på någon film och äta en fralla med kalkonskinka och paprika och kanske bli lite gladare!
 

 
 

Things Girls Lie About.

 
 
 

Massage.

Idag var jag med Katja på Alovea Day Spa på First Hotel G på Centralstationen. Vi tränade lite och satt en stund i bastun. Sedan fick vi varsinn 50 minuter lång massage. Det var riktigt skönt och avslappnande.
 
När jag kom ut därifrån hängde mitt huvud inte riktigt med. Ut från lugnet till högljudda Centralstationen blev förvirrande!
 
 

Glossybox - Metro Mode Edition.

Jag är så nöjd över att jag hann haffa åt mig ett exemplar! När Nettan skulle köpa, 45 minuter efter mig, så var de redan slut. Det tog drygt en timme från att jag fått mail om att de var ute till försäljning tills att de var slut. Så det gäller uppenbarligen att vara snabb! Längtar tills den kommer nu!!!
 
 

Trött tjej..

Idag gick jag upp klockan 7 för att ta mig till dagens seminarium. Det gick bra, som tur var, och vi fick till och med veta att en av frågorna på tentan kommer att handla om det vi pratade om idag. Efter skolan gick jag med Caroline och tog en lunch på Subway. Gott!

Sedan var jag hemma en timme eller två, för att sedan ta en powerwalk till Brunnsparken där jag springer in i Nettis! Galet! Hon var på väg till sin nagelkurs och jag skulle träffa en tjej som jag köpte en bok av (till skolan). Efter det hoppade jag på en buss hem till Katja. Där bjöd Katja på middag och vi pratade om en provsjungning jag ska ha nästa vecka. Katja hjälpte mig att välja vilken låt jag ska sjunga och så pratade vi lite allmänt om kören som jag ska provsjunga för eftersom Katja redan är med i den. Får se om jag kommer med eller inte!

Grattis Jessan!

Idag fyller min fina vän Jessie år! Ett helt år äldre än mig blir hon! ;) Grattis, grattis!!
 

The Big Bang Theory. <3

Nu har jag kollat klart på The Big Bang Theory och väntar på säsong 6 som ska börja sändas om 8 dagar, yay!



 
 
 

Powerwalk.

Denna dag började med en promenad i Slottsskogen. Där träffade jag lite coola ankor och hängde med. Det var väldigt skönt och det är faktiskt väldigt fint i Slottsskogen!

Nu sitter jag på jobbet och längtar tills att klockan blir 23 och jag får åka hem!

 

Ps. Detta är väl ingen anka. Men alla fåglar med näbb som hänger vid vatten kallar jag anka eller svan. Så jag valde anka!


Fried Rice.

Idag gjorde jag fried rice till middag. Det var riktigt enkelt men blev inte direkt superbra. Är ändå stolt och jag tyckte att det såg fint ut i alla fall! Och smakade gott!

Det innehåller morot, paprika, ingefära och sweet chilisås bland annat.

 


Maränger!

Idag gjorde jag egna maränger. Himla goda! Jag gjorde med choklad, vanilj och citron. Dom är stora och sega och mumsiga!


Mystery bag från Eyes Lips Face.

 I mitt paket från elf fanns det jag beställde här och min mystery bag! I den fanns dessa tre produkter:
 
Studio Cream Eyeshadow i Teal Party, Eyeliner & Shadow Stick i black/smoke & Moisturising Lip Tint Spf 8 i Rose. Dessa produkter kostar sammanlagt 123,2:- och det fick man om man handlade för cirka 170:-.

Paket!!!

Paket från H&M och elf! Måste öppna och titta!! :D


Bodypump.

Idag fortsatte jag och Nettan på vårt quest: att testa alla gruppträningsformer på Sportlife. ;) Idag var det Bodypump som testades. Första gången jag ens hållt i en skivstång kan jag erkänna! Passet var roligt men kanske inte helt fantastiskt. Vissa gånger när jag (Nettan också) tog den lättaste vikten så kände man att man kunde klarat mer, men eftersom det var första gången så var det ju väldigt svårt att veta. Det lär vi oss om vi går fler gånger. Jag var typ livrädd men på det stora var jag nöjd i alla fall. Den största nackdelen var nog att det var så mycket folk där att man nästan inte fick plats!

 

Sjukt coola "slogans".. haha!

 


Här jobbar du med skivstång och viktplattor till energifylld musik. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt! Kom i form snabbt!

H&M... Igen...

Alltså det borde vara olagligt att få in så mycket fint som H&M har just nu bland sina nyheter! Så sitter man här som fattig student och borde hålla i sina slantar... TACK?! Önskar att pengar växte på träd och att jag ägde alla träd i hela världen, haha!!
 
Självklart går det inte för mig att hålla mig helt.. Trots att jag inte ens hämtat ut paketet från H&M som kom igår.. Suck på mig! Idag blev det t.ex:
 
En söt grön klänning.

Ett vinrött basic-linne. (Kommer vara så snyggt till min nya svarta spetskjol från Monki!)
 

Coreball.

Idag körde jag och Nettan Coreball som typ är hennes favoritpass. Det var jobbigt och jag kommer definitivt att ha träningsvärk imorgon!
Skonsam, rolig och effektiv balansträning med stor boll som tränar hela kroppen – med fokus på mage och rygg.

Robert 15 år!

Har precis kommit hem från mamma där vi firade lillebror som fyller 15. Det blev god mat i form av pasta och kyckling och god sås med pesto och grejer. Sedan blev det smarrig tårta till efterrätt! 

 

 

Hur gulligt är detta presentpappret?


Helg.

I fredags träffade jag Evelina och gick lite på stan. Köpte en kjol på Monki och sedan fikade vi. Då åt vi lax och ugnspotatis och kolapaj efter. Mums!

Igår lagade jag middag hemma hos pappa. Först blev det strawberry daiquiri med tilltugg, sen risotto och lax och till sist chokladfondant. Himla gott!

Efter middagen träffade jag Jessie och Nettan och drack lite drinkar!

 


Greatdays upplevelser.

Eftersom jag fått ett presentkort hos Greatdays via Wrapp som gick ut idag passade jag på att köpa något. Det blev helt enkelt något av de billigaste sakerna som dom hade! Presentkortet var på 150:- och denna kostade 195:-. Lite god choklad kan jag nog tvinga i mig. ;)
 
 

H&M

Hade fått mail från H&M om fri frakt och 10% rabatt så jag var ju tvungen att titta lite. Det blev en halsduk, vantar, ett par svarta byxor och dessa urgulliga handdukar. På tok för söta och matchar mitt rosa badrum perfekt hoppas jag!
 

Seminarium.

Har klarat mig igenom ett litteraturseminarium om organisation. Har feber och ont i huvudet och känner mig allmänt seg så det var rätt jobbigt, men hade verkligen ingen lust att göra en igentagningsuppgift när jag redan skrivit en uppgift inför serminariet på 2,5 sidor. Nu ska jag fortsätta dricka vatten och vila så jag blir frisk snart! :)
 

Bodybalance.

Idag skulle jag och Nettan tränat yoga men eftersom den instruktören var sjuk (tror jag) så ersattes yogan av Bodybalance. Denna typen av träning är egentligen inte alls min grej och jag var egentligen inte så taggad på att köra yoga, men Nettan tvingade mig. ;) Bodybalance är typ en mix av yoga, pilates och thai chi och det var faktiskt jobbigt. Jag var i och för sig helt slut idag på grund av ett eller två glas vin för mycket igår så jag var inte direkt i toppform. Men det var en del rörelser som var jobbiga och sjukt mycket träning för benen. Jag som precis blev av med träningsvärk i benen som jag haft i en vecka..
 
Hur som helst så antar jag att jag blev lite posivitv överraskad eftersom det ändå var jobbigt och man blev svettig, men det är ändå inte riktigt min grej. Det här med att "andas in genom näsan" och avslappning och så vidare är inte för mig. Fort ska det gå och helst ska man kunna göra ungefär fem saker samtidigt, ingen tid för att slappna av! ;)
 
 
Hitta inre och yttre energi och harmoni. Stressa av med ett psykiskt och fysiskt välgörande pass. Ett pass där vi tränar styrka, rörlighet och balans med fokus på andningen till skön och avslappnande musik.

vRÅ.

Kom precis hem från en sjukt trevlig kväll med min älskade mammis. Clarion Hotel Post hade invigning av sin nya sushi-restaurang och det var vi med på! HERRE MIN GUD vilken god sushi. Jag har aldrig varit med om något liknande! Hälleflundran med löjrom och brynt smör var det bästa jag ätit typ någonsin. Allt var fruktansvärt gott. Vi fick en drink med sake, lime och lite annat som var fantastisk, det smakade som en exotisk mojito. Sen var det vin och japanskt öl och sake. En helt fantastisk kväll helt enkelt! Nu ska jag tvätta bort sminket och hoppa ner i sängen!

 
Sake i en söt trälåda.
 

RSS 2.0