Februaris naglar.

 
Februari började med att en av mina naglar med Essie - Leading Lady helt plötsligt ramlade av i mina diskhandskar.
 
 
Slängde på ett av Mariah Careys liquid sand-lack för OPI - Stay the Night på den nakna nageln. Ett svart lack med rött glitter. Formulan på dessa lack känns lite skum, kanske eftersom naglarna inte är "lena" som de annars brukar vara. Det är i alla fall rätt snyggt!
 
 
Sedan hade jag nakna naglar ett litet tag för att få massa fukt på de torra stackarna! När de kändes något återhämtade testade jag ett till av Mariah Careys lack, denna gången blev det OPI - Get Your Number. Resultatet är rätt snyggt men jag är inte ett jättestort fan.
 
 
 
Sedan testade jag (äntligen) Deborah Lippmann - Ruby Red Slippers men blev tyvärr besviken. Jag trodde inte att lacket skulle vara så svart, när jag köpte det trodde jag faktiskt att det bara skulle vara rött glitter i genomskinlig bas. Lite för.. "goth" för min smak med det svart/röda men ändå ett fint lack om man gillar den typen.
 
 
Nu slängde jag på ett lack från årets vårkollektion från IsaDora. Det är ett pastelligt, kallt och riktigt rosa lack.  Himla, himla fint. IsaDora - Rosette heter det och känns perfekt att inleda mars och våren med. Bytte till detta lacket idag då jag inte ville ha ett "gothigt" på morgondagens arbetsintervju!

Powerwalk, våfflor och varm choklad.

Idag har jag promenerat i Slottsskogen med Evelina. Sedan gjorde vi våfflor och efter det varm choklad med vispgrädde och marshmallows. Mums. Innan jag träffade Evelina kollade jag på New Girl, dammsög och tog bort mitt nagellack. Spännande värre! Nu ska jag ta och måla naglarna och sedan kanske lägga upp februaris naglar. För imorgon är det mars (=vår!!!!). Wiiiie.
 

Jag lever!

Oj, nu har jag inte bloggat på länge. Jag skyller det på att jag varit upptagen och sedan lite deppig, plus att jag helt enkelt glömt bort det! Här kommer en bild på en gullig vovve så länge (eller två egentligen)! Wihoo!

 


Fem.

Här är fem använda produkter. Har varit lite seg på att blogga om dessa eftersom jag haft det lite rörigt det senaste. Har redan tre eller fyra produkter till som tagit slut om jag ska vara ärlig. :P
 
 
Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment - Elizabeth Arden. Jag tycker absolut att denna handkräm är bra. Den är återfuktande, absorberas snabbt så man slipper känna sig "klibbig" och den luktar gott. Men kommer förmodligen inte köpa den igen då jag anser att det finns betydligt billigare produkter med samma resultat.
Nail Serum - Depend. Serum till naglarna som ska tillföra fukt. Äh, jag vet inte om jag märkte någon större skillnad när jag använde denna. Det kanske är mig det är fel på, men när det gäller nagelvård så köper jag absolut inte något från Depend längre!
Hydra Sensitive Deodorant - LdB. Min favvo deo. Luktar gott och är bra för oss med lite känslig hud under armarna. Tyvärr har jag använt den så länge att jag fått för mig att den luktar svett. Kanske också är bara jag som är konstig, haha! Egentligen luktar den gott och lite äpple (tror jag?) men jag har som sagt använt den för länge. :(
Chocomania Body Scrub - Body Shop. Åh, bästa scrubben tycker jag. Luktar mums och känns härlig på kroppen. Den är lite oljig och återfuktande samtidigt som kornen i scrubben är ganska ordentliga och inte sådär mesiga som vissa är!
Coconut Lip Butter - Body Shop. Jag tycker ju egentligen inte om förpackningar där man måste ner med fingrarna, skulle t.ex. aldrig ha en sådan i handväskan. Men själva produkten är väl trevlig, luktar gott trots att jag är lite trött på kokosnöt för tillfället. Kanske att jag egentligen föredrar mer återfuktande produkter med mindre doft och därför blir inte detta en fantastisk produkt i mina ögon. Den duger till att ha stående vid datorn och slänga på lite när man känner att det behövs men inte till att använda dygnet runt så att säga.

Garderob.

Jag kämpar och sliter för att få ordning på mina kläder. Det är verkligen inte det lättaste. Har fått en kartong fylld med bälten, kläder och väskor än så länge och det känner jag mig väldigt nöjd över. Innan kunde mina stackars kläder inte ens andas men nu är det luftigt och gott om plats. Mina väskor var en stor stökig massa men nu är det bara några stycken som får vara kvar i lägenheten. I väskorna hittade jag sjukt mycket roliga grejer också! Man är något slarvig när man hittar cirka fem år gamla saker i en väska kanske...

 

MYCKET luftigare än tidigare. <3

Detta fanns i väskorna som slängs upp på vinden. Bland annat en huvudnyckel till hotellet jag jobbade på i London och tegelstens-hårda tuggummin..

Detta fanns i väskorna som fick vara kvar i garderoben. Mycket spännande grejer!


Min vecka än så länge.

I måndags hade jag seminarium 8-10 och sedan jobbade jag 13-22. Inte så himla roligt. I tisdags träffade jag pappa på morgonen och valde nya glasögon. Sedan tvättade jag kläder hela dagen och försökte fixa lite med mina byråer mellan maskinerna. Sedan kom mamma och lillebror på besök och jag bjöd på god middag. Det blev toast med räkröra och avokado till förrätt och sedan min supergoda kycklinggryta. Mums! På onsdag var det seminarium och massa pluggande. Läste Zlatan inför seminarium och använde mig av "plugga massa, ät brownie efter"-metoden. Idag träffade jag Evelina, vi åt lunch på Tre Indier och snackade lite skit. Sedan åkte vi in till stan och jag träffade Jessie. Vi fikade på le pain Français och catchade up. Åt superfina och goda hjärtformade bakelser. Innan och efter allt mys med mina tjejer rensade jag bland mina kläder och handväskor. Har en hel kartong med grejer som ska bort från lägenheten. Känner mig duktig!


Söndag.

Min helg avslutades med att mamma kom hem till mig och hjälpte mig montera mina två nya byråer. Vi passade mellan genom att gå på lägenhetsvisning och åt sedan supergod fiskgryta till lunch. Fick i alla fall ihop de två byråerna och min gamla byrå är borta, vilket känns skönt.

Nu har jag precis kommit hem från ett seminarium som hade väldigt luddiga instruktioner. Men det gick bra ändå!


Idioter som inte kan uppföra sig i tvättstugan.

Om din tid är slut klockan 16 så kanske du inte ska maskiner som är klara 16:20. Ååh. Nu hinner jag inte tvätta dom två maskiner jag skulle hinna klämma in. Får leva utan rena kläder ett tag till... SUCK. Hatar dig nummer 18.
 

Chokladfondue och Desperate Housewives.

Idag var Linn hemma hos mig innan hon skulle till jobbet. Vi åt chokladfondue med massa frukt och kollade på några avsnitt Desperate Housewives. Mycket mysigt. <3
Efter det försökte jag plugga lite men fick huvudvärk och blev illamående så vilade på soffan efter bara två kapitel. Nu ska jag sova så jag mår bättre imorgon!


Ååååh.

Sitter här och försöker plugga. Läser världens tråkigaste artiklar inför seminariet imorgon. Jag förstår inte varför vi aldrig kan få läsa intressanta artiklar. GU vill nog att vi ska dö av tristess så de får färre elever...
 
 

RSS 2.0