Fem - version Falköping.

Under sommaren i Falköping tog jag såklart slut på ett par produkter så istället för mina fem senast använda kommer de som tog slut i Falköping. Eftersom jag har slängt förpackningarna och kanske inte har så bra koll på namnen så får det bli lite som det blir.
 
 
Nail polish remover - L.A. Colors. Nagellacksborttagning i form av "blöta" pads som jag hittade på Lindex i Falköping. Fanns i fyra eller fem dofter och kostade drygt en tjuga. Rätt kassa på sitt jobb men de duger i krig (Falköping). Luktar väl inte mums men rätt trevligt att slippa den starka doften som nagellacksborttagning annars kan lämna efter sig i rummet.
Hemp face protector - Body Shop. Denna gissar jag att jag skrivit om tidigare men det är i alla fall en ansiktskräm som är riktigt bra för torrisar. Luktar inte särskilt gott dock men är riktigt snäll mot ansiktet - verkligen ett tips inför höst och vinter.
Cleansing wipes - H&M. Det var bekvämt att slippa hålla på med massa produkter så tog bort smink och "tvättade" ansiktet med dessa wipes. Ingen produkt som jag normalt använder men jag tycker att de funkade helt okej och de var billiga. Jobbet blev gjort men inget hallelujah direkt!
Nutriganics dag- och nattkräm - Body Shop. Vet att jag har skrivit om dessa flera gånger (?). Tummarna upp.
Rainforest Volume schampo och balsam - Body Shop. Dessa är egentligen för färgat hår så jag passade inte riktigt in i målgruppen och var heller inget stort fan. Har aldrig gillar Body Shops hårprodukter egentligen. Men de luktar rätt gott i alla fall.
Hemp hand protector - Body Shop. Samma som för ansiktet - luktar inte gott men är snäll. Stor nackdel tycker jag är förpackningarna eftersom de lätt går sönder i metallen och läcker = kan inte ha i handväskan.
Deo - Nivea. Har ingen koll på vad denna heter och är för lat för att ta reda på det, men den ska vara för känsliga armhålor. Den är nog parfymfri och svettas lika lite som vanligt med denna. Märker ingen skillnad efter rakning av att denna ska vara bra för känsliga armhålor men den gör det i alla fall inte värre. Ännu en medioker produkt vill jag påstå.
Beauty body milk - Dove. Bodylotion som luktar klassiskt "Dove-igt". På tok för liten förpackning för att jag ska ha någon åsikt. Dessutom var det svårt att få ut någon kräm ur förpackningen vilket såklart är ett minus. Helt okej produkt, som var med i ett litet set jag köpte på Ullared för 20 kronor, men jag kommer inte att köpa den igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0