Dålig dag..

Idag var jag på vårdcentralen eftersom jag har haft ont i halsen i en månad och tänkte att något förmodligen är fel då.

När jag pratade med läkaren sa hon att jag inte skulle få antibiotika och att det inte skulle vara bra för mig eftersom det förmodligen bara är en virusinfektion. Hon upprepade att jag inte skulle få antibiotika flera gånger och jag upplevde det som att hon typ anklagade mig för att vara där bara för att få penicillin. Då sa jag att jag inte var där endast för att få antibiotika och hon frågar mig vad förväntar du dig då? Jag vet inte, JAG är inte läkare svarar jag då. Man går väl till läkaren för att man undrar vad som är fel? Varför man mår dåligt? Hur/om man kan göra för att bli bättre?

Innan jag går till läkaren funderar jag inte över vad besöket ska leda till för medicin utan jag går helt enkelt dit i hopp om att när jag går därifrån är jag förhoppningsvis på väg att bli bättre.

Dessutom kunde hon inte ens ge mig recept på mitt preventivmedel som jag behöver förnya och tänkte att jag kunde fråga när jag ändå var där. Blä! Detta läkarbesöket satte verkligen ett grått moln över hela min dag. Så länge jag har ett virus i kroppen så kan jag ju inte träna = DEPPIGT!

Läkarna i Sverige är ju inte riktigt som de vi känner från Seattle Grace....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0